15 hours ago15 hr 2 minutes ago, TWEN FM said:Mene vise zanima, da li bi jedan domaci sud mogao da zabrani N1, kad oni imaju dozvolu za emitovanje iz Luksemburga (to je onaj ugovor o prekogranicnim televizijama koje je Srbija sa EU-om potpisao)? Zbog toga nije mogao ni vesticara na celu REM-a da naredi bilo kakvo kaznjavanja N1 i stalno je poslala njihove zalbe luksemburskoj regulatornoj agenciji, koja je ubrzo vracala panflete iz REM-a nazad!Bas bi se EU baktala sa N1 kada su po istom osnovu zabranjivali Russia Today i Al Jazzeera po zapadnim "demokratijama".
15 hours ago15 hr Ne bih se ja bas zajebavao sa tim kad krenu ucestali pozivi "Na dijalog i uzdrzanost" ili kad zagrme Picula i Marta Kos..
15 hours ago15 hr @kronostime: Ne pricam o tome da li EU moze ili ne moze da se baktaki, radi se o mogucnost da jedan domaci sud zabrani rad N1 (koji se emituje sa licenzom jedne EU-drzave) i nista drugo! A kakve veze ima s tim zabrana RT? To je jedan propagandni kanal kepeca iz kremlja, koji se u Srbiji i dalje emituje i ima sopstvenu jezicnu vrziju. Edited 15 hours ago15 hr by TWEN FM
15 hours ago15 hr 10 minutes ago, TWEN FM said:@kronostime: Ne pricam o tome da li EU moze ili ne moze da se baktaki, radi se o mogucnost da jedan domaci sud zabrani rad N1 (koji se emituje sa licenzom jedne EU-drzave) i nista drugo! A kakve veze ima s tim zabrana RT? To je jedan propagandni kanal kepeca iz kremlja, koji se u Srbiji i dalje emituje i ima sopstvenu jezicnu vrziju.Jednostavno - EU se nece preterano gicati oko toga: par jalovih saopstenja i nista vise.
15 hours ago15 hr To je sasvim moguce, nije da su se do sada nesto preterano bunili. Ipak moram da kazem, da polako ali sigurno mediji iz EU, i tu pre svega iz Nemacke i Austrije menjaju recnik prema AV-u i njegovom autokratskom-diktatorskom nacinu vladanja Srbije, nazivajuci ga "grobarom demokratije"! Ovakav recnik nisam cuo odavno prema bilo kom "predsedniku" jedne drzave. Edited 15 hours ago15 hr by TWEN FM
13 hours ago13 hr Ovo oko e&PPF i njihove veličine i "potrebe" da budu "sluga vlasti" mi je jasno.Ali mi je prilično čudno da se buljuk nekih savetnika iz Vlade i kabineta predsednika "udomi" u Etisalat-u koji je valjda deo ovoga...To neko "tante za kuku riku"? Deo ovog dila sa kupovinom SBB?
13 hours ago13 hr Vise nego ocigledno. Obostrani interes (arapa-ceha i vlade) je siguran, kao jedan amin na kraju molitve.BTW: Yettel na Twitter "obecava" lansiranje zajednicke TV ponude sa SBB-om gde najavljuju "vise sadrzaja, nove kanale i usluge". Vise informacija bice podeljena "uskoro": Edited 13 hours ago13 hr by TWEN FM
10 hours ago10 hr 4 hours ago, TWEN FM said:To je sasvim moguce, nije da su se do sada nesto preterano bunili. Ipak moram da kazem, da polako ali sigurno mediji iz EU, i tu pre svega iz Nemacke i Austrije menjaju recnik prema AV-u i njegovom autokratskom-diktatorskom nacinu vladanja Srbije, nazivajuci ga "grobarom demokratije"! Ovakav recnik nisam cuo odavno prema bilo kom "predsedniku" jedne drzave.Tako su i svasta pisali o izborima prosle godine i pricali neke ozbiljne reci pa onda odjednom izadje ono kako su izbori bili sasvim popravljeni i u sustini vrlo korektni. Mozda prosto opet tvrde neki pazar.
10 hours ago10 hr I u Italiji sve cesce i otvorenije govore o mekanoj diktaturi. Mislim da je tome doprinelo ovo rusko trolovanje. Mislim da ga rusi namerno buse objavljujuci ove gluposti o obojenoj revoluciji. Zapadni novinar po defoltu odmah stane u zastitu obojenog revolucionara koji bi da se istrgne iz ruskog zagrljaja. Eh sad, zasto se ni trena da se zapitaju koji k. se Fon Der Lajen i Makron i ekipa redovno ljubi sa zvalavim monstrumom je posebno pitanje. Mada je odgovor jednostavan. Danasnji novinari ne znaju sta je istrazivacko novinarstvo. Samo kopi/pejst po sablonu. Videcemo da li ce se trend nastaviti i na vecerasnjim informativnim emisijama.
9 hours ago9 hr 20 minutes ago, Lo Zingaro said:I u Italiji sve cesce i otvorenije govore o mekanoj diktaturi. Mislim da je tome doprinelo ovo rusko trolovanje. Mislim da ga rusi namerno buse objavljujuci ove gluposti o obojenoj revoluciji. Zapadni novinar po defoltu odmah stane u zastitu obojenog revolucionara koji bi da se istrgne iz ruskog zagrljaja. Eh sad, zasto se ni trena da se zapitaju koji k. se Fon Der Lajen i Makron i ekipa redovno ljubi sa zvalavim monstrumom je posebno pitanje. Mada je odgovor jednostavan. Danasnji novinari ne znaju sta je istrazivacko novinarstvo. Samo kopi/pejst po sablonu. Videcemo da li ce se trend nastaviti i na vecerasnjim informativnim emisijama.Ne bih rekla. U pokusajima u februaru da nadjem bilo sta makar nesto o Srbiji, nasla sam zakopani podkast novinarke koja je dopisnica za Italiju i Balkan, sve je to vrlo fino ispraceno i objasnjeno, a dok dodje na naslovnu stranu lista posle 3 meseca clanci su u fazonu izasli neki demonstranti, hoce izbore, predsednik hoce izbore za godinu i po, vreme je lepo i tako. Ne znam kako i ko odredjuje kad treba da se ukljuci ton u stilu prokleti krvolok Balkana Pera Pantic a kad predsednik je rekao a Pera je rekao, ali nije do neupucenih novinara.