kud u maglu Simoviću Posted yesterday at 11:54 Posted yesterday at 11:54 ne, tj donosi ali nedovoljno 1
fusion_ Posted yesterday at 12:12 Posted yesterday at 12:12 Nijedan informativni program sam po sebi nije profitabilan, pa tako ni N1. Skupa igračka za relativno malu gledanost koju imaju news kanali. 1
James Marshall Posted yesterday at 12:14 Posted yesterday at 12:14 N1 je što bi na engleskom rekli leverage, on donosi korist možda ne direktnim vlasnicima ali onima iz čije sfere dolazi mnogo veću korist nego prodaja reklamnog prostora ili neki rič. 1
mraki Posted yesterday at 13:10 Posted yesterday at 13:10 (edited) Verujem da su ova dva kanala mnogima glavni razlog ostanka na SBB-u i da ih neće dirati. U HR je drugačija situacija, ali ovako preko noći je svakako bezveze. Edited yesterday at 13:11 by mraki 1
fusion_ Posted yesterday at 13:44 Posted yesterday at 13:44 33 minutes ago, mraki said: Verujem da su ova dva kanala mnogima glavni razlog ostanka na SBB-u i da ih neće dirati. Pod uslovom da SBB ostane deo UG i da ne dođe do prodaje Yettelu kao što se priča po forumima. U tom slučaju će oni sa zadovoljstvom ugasiti ta dva kanala ili ih okrenuti "na drugu stranu" po receptu B92.
mraki Posted yesterday at 14:00 Posted yesterday at 14:00 Ta priča o prodaji se ponavlja svako malo bar već 10 godina. 1
bejzbolka Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago (edited) Nisam preterano pratio ovu temu, danas sam nešto prelistao i nije mi baš jasna situacija, oprečne su informacije. Prva varijanta koja se pominje je da investicioni fond BC Partners iz Londona prodaje svoj udeo u United media grupi. Oni imaju većinski udeo, Šolak ima 35%, dakle ne može on da utiče na njih da li će da prodaju svoj udeo. Ako je tako, ne znam šta se onda ljudi ljute na Šolaka, on tu ne može ništa. On može samo da se nada da će taj novi suvlasnik biti kooperativan za saradnju oko tih kanala koji nas zanimaju. Nigde se ne pominje da Šolak prodaje svoj udeo u grupi. Druga varijanta koju vidim je da se prodaju samo delovi grupe, pominje se samo i SBB i slično. Bilo da je tačna neka od ove dve varijante ili neka treća, Šolak ima dovoljno para da ako treba izdvoji N1 i Novu ili u nekom krajnjem slučaju da osnuje novu televiziju, ako je stvarno za to zainteresovan. Nisam ni znao da je United media ovako velika, malo sam gledao cifre koje se vrte, N1 i Nova su tu kap u moru. Edited 16 hours ago by bejzbolka
copkillah Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago Ako sam skontao, Šolak ima pravo nekog veta ili tako nešto, nevezano za udeo.
simetrije Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Verovatno sam paranoičan, ali ne znam koliko se u sve ove priče uklapa činjenica da na sajtu N1 u poslednja 2 dana nisu dozvoljeni komentari ni na jednu vest (možda je u pitanju obična dekontaminacija, prvo su ukinuli "+" i "-" u komentarima, a sada možda sasvim ukidaju i komentare).
copkillah Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Rade komentari, klikni i videćeš ih, možda mora i neki refresh.
Milosh76 Posted 56 minutes ago Posted 56 minutes ago Peca Popovic kod Sovljanskog u emisiji 360 stepeni u cetvrtak u 21h
Recommended Posts