Jump to content

Atletika

Featured Replies

Spanska troskokasica ima super dres, kao da me sunce obasjalo :wub:.

Bas je simpaticna.

Da ne zaboravimo, odlicno finale 100m za zene, Ahser-Smith ocekivano uzela zlato ali od drugog do petog mesta su stale u 4 stotinke, Swoboda :heart: srebro

Kako uvek uspemo biti najjadnija besramna gomila govana pa to je neverovatno. Evo svuda vesti po govnoidima, zla publika zviždala Angelini jer se iznervirala kod zadržavanja pre drugog skoka. A publika zviždi sudiji koji nije sklonio čunj a njoj skandiraju brava, brava...

Naravno komentari zapad, NATO, tako napadaju i Đokovića.

Stoka raspala bezuba 

Vilagoš iz prve preko norme, sutra je finale 

I Marija Vučenović u finalu sa hicem 59.90, najbolje ove sezone 

Svakih 5 minuta reklame na RTS, smaraju ozbiljno. Jedva čekam OI da gledam na HBO MAX...

Baš htedoh to da napišem. Kao ženski skok motkom je nebitan, isto kao i desetobojci. 

Od početka bilo je 5 prekida za reklame. Sram ih bilo. Jebeni RTS.

Jujuju, Finkinja Lampela :heart:

8 hours ago, arheolog1981 said:

I Marija Vučenović u finalu sa hicem 59.90, najbolje ove sezone 

Nisam znao da se ona ozbiljno bavi ovim sportom ,

pratim je na insta ,mislio sam da se samo slika sa kopljem 

1 hour ago, arheolog1981 said:

Svakih 5 minuta reklame na RTS, smaraju ozbiljno. Jedva čekam OI da gledam na HBO MAX...

Ja se nadam da ce opet ici na Eurosportu, prethodne 2 olimpijade sam ispratio bukvalno sve sto sam hteo, odlicno su ih radili

2 minutes ago, Lord Stef said:

Ja se nadam da ce opet ici na Eurosportu, prethodne 2 olimpijade sam ispratio bukvalno sve sto sam hteo, odlicno su ih radili

To je Eurosport feed, HBO MAX je sad skup svega i svačega jer je krovna kuća svašta kupila...

Ovaj Švajcarac Spitz na 400m izgleda kao da je pobegao sa matematičke olimpijade 

3 minutes ago, arheolog1981 said:

Ovaj Švajcarac Spitz na 400m izgleda kao da je pobegao sa matematičke olimpijade 

Tako je i istrcao 😁

Doom fantastican, ali Olandjaninu svaka cast za finis

Edit: sta koj moj gledam ja, mislio sam SB, ono razvalio rekord sampionata za 30 stotinki :pera:

Edited by Lord Stef

jel poljska najveca atletska nacija u evropi trenutno

Uh kakva trka na 400m, najbolji rezultat na svetu... i to i prva i druga brže od dosadašnjeg rezultata Femke Bol