July 2, 20204 yr Ivana polomila stopaloE jbga...To vrlo lako može biti kraj karijere... .... Shiit has hit the fan!
August 15, 20204 yr I to (po izgledu) bez muke, i kao da nista veliko nije uradio. "Mali" Ingebritsen oborio evropski na 1500m. Svaka cast!
September 17, 20204 yr Jel ovo zvaničan ili nezvaničan rekord? Jeste zvaničan dijamanstka liga mislio sam da je možda B Bašta Edited September 17, 20204 yr by Fakundo Sava
October 7, 20204 yr Boga mi ce padne rekord i na 10km Bekelea... Covek sam samcat od pola trke poce da skida vreme. -6.5s skinuo, kapa dole. Edited October 7, 20204 yr by Grandilof
October 27, 20204 yr Da li je neki sprimter koji je uzimao zlato na sp/oi bio van sumnje za doping ili bio uhvacen od vremena Bolta? Svetski šampion suspendovan na dve godine – ništa od OI Svetski šampion u trci na 100 metara, američki atletičar Kristijan Kolmen suspendovan je na dve godine zbog kršenja anti-doping pravila. https://www.b92.net/sport/atletika/vesti.php?yyyy=2020&mm=10&dd=27&nav_id=1754188
October 28, 20204 yr Ovo mu je vec drugo krsenje anti doping pravila. Kod prvog se izvukao zahvaljujuci pranom manom. I zasto da se citava americka atletika suspenduje? Ako neko dokaze da su varali kao rusi, onda ok.
October 28, 20204 yr 16 minutes ago, borris_ said: Ovo mu je vec drugo krsenje anti doping pravila. Kod prvog se izvukao zahvaljujuci pranom manom. I zasto da se citava americka atletika suspenduje? Ako neko dokaze da su varali kao rusi, onda ok. Isplivaće dokazi za par desetljeća u memoarima nekog doktora američanskih reprezentacija. Al do tada će već biti zastara Edited October 28, 20204 yr by Filozof manijak