levi Posted March 3, 2019 Posted March 3, 2019 (edited) dobrodošli u zemlju dvoranskog skoka u dalj Edited March 3, 2019 by levi
Arkadija Posted March 3, 2019 Posted March 3, 2019 2 minutes ago, levi said: dobrodošli u zemlju dvoranskog skoka u dalj
James Marshall Posted March 3, 2019 Posted March 3, 2019 (edited) Draži su mi npr. Baršim i Alison Feliks od Španovićke, uglavnom me njeni nastupi ne interesuju, a iskreno, čak bi se moglo reći da me raduje kad je neko pobijedi. Mada, ekipa koja drma ženskim skokom u dalj u posljednje vrijeme - ne zna se ko mi je antipatičniji, ne mogu ni za one Amerikanke da navijam. Edited March 3, 2019 by James Marshall
Halvard Posted March 3, 2019 Posted March 3, 2019 Nadam se da ćemo ovaj dan mrmota na forumu nakon svakog uspeha Ivane Španović doživljavati još mnogo puta
stoka Posted March 18, 2019 Posted March 18, 2019 Turistima Kolašincu i Ameli konačno se zahvaliti na trudu i ne pozivati ih više u reprezentaciju ...
theanswer Posted May 1, 2019 Posted May 1, 2019 http://sportklub.rs/Atletika/a285175-CAS-odbio-zalbu-Semenje-zeleno-svetlo-za-pravila-IAAF.html
Arkadija Posted May 5, 2019 Posted May 5, 2019 Znači, rešili da stanu Semenji na put. Po internetu horde traže pravdu za Semenju, treba joj dozvoliti da se takmiči , jer je tako rođena. Jbt, zar niko ne vidi da je ona velika ko tri srednjeprugašice zajedno, i da to nije posledica mamine pojačane kuhinje, već neki medicinski problem sa povišenim testosteronom, koji bi svaku drugu atletičarku doživotno diskvalifikovao, da to sebi da u vidu dopinga.
gervasius twinkleminkleson Posted May 5, 2019 Posted May 5, 2019 Postoji razlika izmedju prirodno povisenih nivoa testosterona i uzimanja dopinga. Sport je bukvalno mjerenje ko ima bolje fizicke predispozicije, doping je varanje. Ona nije nikog ovdje prevarila, plus ne postoji ni jasan dokaz da joj taj poviseni testosteron kod zena daje takvu prednost koju bi vrijedilo sankcionisati. Ovaj je slucaj komplikovan i ljudi ocigledno reaguju emotivno, i pogresno [sa obje strane - argument gomile ljudi po internetima je - vidi kako je ruzna, izgleda ko musko], ali daleko je ovo od toga da je 100% jasno sta i kako treba. Druga je tema, ali posebno je jadno kad razne Paule Radcliffe i slicne osobe koje su bile upletene u doping skandale izigravaju moralnu policiju..
Recommended Posts