Jump to content
IGNORED

Atletika

Krampa

Recommended Posts

Posted

samo koplje danas

disk i dalj su u subotu

• Replies 5.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• arheolog1981

431

• renne

322

• Timmy

316

• Halvard

289

Posted

Asmir Kolašinac i Amela Terzić najveće prevare srpske atletike ... To ne izgovaram slavodobitno, naprotiv, slučajno ih poznajem i jako su dragi kao osobe ... 

Posted

Meni oni nisu za osti kos. Amela se prvo nika dniej busala kao ovaj, a imala je koliko toliko konstantne rezultate. I deluju mi kao dobro stvorenje. Dok je ovaj klasican dripac koji se folira osmehom.

Posted

Večeras će pripadnica oružanih snaga Austrije Ivona Dadić, nakon medalje u petoboju na prošlom dvoranskom prvenstvu u Begišu, pokušati to da ponovi i u sedmoboju ...

az_BIC2018_1507_xlarge.jpg

Posted (edited)

Nasa kopljasica losa. Zauzela 11 mesto sa rezultatkom koji je 5 metara manji od onoga sto je bacila na seoskom takmicenju.

Senzacija vecerri je najmladji brat Ingebriksen , Jakob, koji je sa samo 17 godina pobedio na 1500 m.

Edited by Arkadija
Posted

Sledi totalno ludilo i verovatno dve odbrane evropskih titula - Ivane Španović i Sandre Perković-Tompson ...

Posted
1 hour ago, Arkadija said:

Senzacija vecerri je najmladji brat Ingebriksen , Jakob, koji je sa samo 17 godina pobedio na 1500 m.

Treci brat prvak Evrope :lol:

Ako je verovatio ovima sa RTSa, najmladji evropski prvak u svim disciplinama. Jedina maloletna prvakinja do veceras bila Vera Nikolic.

Posted

A najodvratnija osoba na EP Ruskinja Lasitskene. Osvojila zlato su visu, al nezadovoljna sto nije preskocila vise, pa udarala pesnicom u klupu gde sede ostali, bacala torbu, sutirala je... Ruzno ponasanje i mozda donekle razumljivo kad neko bas kiksne. Al uzmes zlato i ne da se ne radujes, nego pizdis i divljas naokolo :thumbd:

Posted

Da si Rus drugacije bi sudio....

Inviato dal mio Redmi 4 utilizzando Tapatalk

Posted

Kakve veze nacija ima sa pristojnim ponasanjem? Ako je nesto politicki, slobodno ovde zaobidji.

Posted
8 hours ago, Timmy said:

A najodvratnija osoba na EP Ruskinja Lasitskene. Osvojila zlato su visu, al nezadovoljna sto nije preskocila vise, pa udarala pesnicom u klupu gde sede ostali, bacala torbu, sutirala je... Ruzno ponasanje i mozda donekle razumljivo kad neko bas kiksne. Al uzmes zlato i ne da se ne radujes, nego pizdis i divljas naokolo :thumbd:

da, ja ostala šokirana. U prvom momentu sam pomislila da sam nešto propustila, da je možda diskvalifikovana ili već tako neka katastrofa, a ono...... Činimi se da nije ni pozdravila sa ostalim takmičarkama,  niti da je uzela zastavu i proslavila pobedu.

Posted

Da, bez ijednog osmeha, radovanja, pozdrava koleginicama i publici... nista, samo divljanje i nezadovoljstvo.

Posted (edited)

Ako, i treba tako! Ne daju joj da se takmiči pod svojom državom, himnom i zastavom. Računamo da je njen stav izraz prezira prema krovnoj atletskoj organizaciji, uopšte kompletnom svetskom poretku i svima koji pristaju da se povinuju takvom sistemu ...

Edited by stoka
Posted

Zapravo meni je ok reakcija, kad sam pročitao cijelu izjavu, žena se smorila jer je skočila samo 2 metra. Nezadovoljna svojim skokom, takmiči se sama sa sobom, to što joj je konkurencija raspad, to ne znači da ona treba da bude zadovoljna svojim skokom sa kojim nekad ne bi ni medalji primirisala.