Jump to content
IGNORED

Atletika

Krampa

Recommended Posts

Posted
7 hours ago, Timmy said:

Prvi dan imamo trojicu u q. 

Bekrić prošao dalje, neki lik u skoku u dalj ispao zamalo, Kolašinac ni za q

• Replies 5.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• arheolog1981

431

• renne

322

• Timmy

316

• Halvard

289

Posted

Taj u skoku imao 7.69 i malo falilo da udje u finalu. Jbte na sta je spao dalj :( 

Posted

Bekrić 50,96 u polufinalu. Poslednji u svojoj grupi. Bitno je da se vratio ispod 51. Videćemo dalje.

Posted

A sta se to desavalo sa njim, osim povrede? Ovi na ES nesto okolo naokolo...

Posted

Ivana Španovićskače u kvalifikacijama. Koliko sam uspela da vidim, prvi skok je prestupila, drugi je bio dobar, ali se odrazila 25 cm, pre daske.

Posted

Promaklo mi da je jebeni Kolasinac imao 3 prestupa. Glavu dajem da je to svesno radio kako se ne bi obrukao ocajnim rezulttatom. Ovako opet moze da iznosi svoje standardne izgovore i sve sto prati svako njegovo takmicenje poslednjih godina. 

Mislim da je ubedljivo nas najogavniji sportista. Od samog pocetka kad se kao klinac tukao sa Pericem, pa do ovog sada.

Jos da se uclani (ako vec nije) pa da se prica lepo zaokruži. 

Posted

Ne znam šta bih rekla. Još od BiH zastave mi je onako mnjah.

Posted

kakav crni kolašinac, on je bivši atletičar već neko vreme, imao je sasvim solidne rezultate na evropskom nivou jedno vreme i to je to. nikad nije bio ni blizu kvaliteta kojim se hajpovao kod nas. 

španovićka prva u kvalifikacijama sa 6,84 ali iz trećeg skoka, da nije popravila drugi, ne bi prošla dalje

milica zato 6,25. svi naši atletičari koji su do norme došli na seoskim igrama su naravno imali rezultat ni blizu norme

Posted

Jel imamo još nekoga u Berlinu? Videh juče da nema Dudaša u desetoboju, gde je  Amela Terzić? Bilo ko?

Posted (edited)
38 minutes ago, Arkadija said:

Jel imamo još nekoga u Berlinu? Videh juče da nema Dudaša u desetoboju, gde je  Amela Terzić? Bilo ko?

imamo 12 predstavnika ukupno

amela trči sutra na 1500, salaški je u pf na 400, tomašević je u finalu diska i trenutno vučenović je u kvalifikacijama bacanja koplja, bacila je 59,68 u prvom pokušaju što je blizu njenog ličnog od 60,60

dudaš je sve bliži kolašincu, on i u najboljim sezonama nije mogao da završi više od 2 desotoboja godišnje, teško je očekivati neki njegov pristojan rezultat u budućnosti. anić i ristić su takođe povređeni

Edited by theanswer
Posted

Nema Olivere Jevtic da istrci svojih par kilometara na maratonu? :ohmy:

Posted

Bas si nasao od svih da Oliveru prozivas :isuse:

Guliev odlicnih 19.76. samo 4 stotinke od Meneinoh rekorda od pre 39 godina.

Posted

Ocekivalo se preko 90m u koplju, al ipak ne bi. Odlicna sezona pre svega Nemaca.

Posted

Vucenovic je usla u finale koplja, bravo. Sutra znaci 3 zenska finala imamo.