Jump to content
IGNORED

Atletika

Krampa

Recommended Posts

Posted

Vodi Ivana posle prve serije.

Mnogo prestupa. Tačno su sve htele u prvoj seriji da izvuku maksimum zbog ovog glupog pravila da sve skaču odjednom direktno u finalu.

• Replies 5.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• arheolog1981

431

• renne

322

• Timmy

316

• Halvard

289

Posted

jeste ova je skočila u zadnjoj seriji 722 nemojte da je testirate, rusi su jedini što se dopinguju

mrš u kurac i atletika i sve

Posted

za razliku od ivanice koja konzumira samo jaku hranu?

Posted

upravo tako

šta ti nije jasno?

Posted (edited)

a ešton iton trči 11 sekundi brže od drugopasliranog. svršavajte na amere

Edited by theanswer
Posted

znaima me koju drogu koristi ova?

isto pitanje i za eshtona, izvadio penis i nezno se dodirujem dok mu gledam misice.

Posted

hoćeš da kažeš da ne koriste ništa? ajde realno

Posted

realno, jedino sto mislim je da koriste kvalitetniju robu od nasih, mada je i to upitno.

Posted

kao što rekoh svi se dopinguju samo su rusi big bad wolf

ris je skakala ovu daljinu pre 4 godine. u te 4 godine je samo padala. sada odjednom skoči 722. ajte molim vas. iton trči na 800m 11 sekundi brže. pa to je ekvivalent da neko ne može da pređe pola u košarci

• 1 month later...
Posted (edited)

Ivana skace u Shangaju, ima na SK2. Edit. al sam se ukljucio, odmah kraj. Pobedila sa 6.95 u prvoj seriji, sa 20cm prednosti. Najbolji rez naravno na otvorenom u sezoni i odlican start sezone koja je priprema za RIO. Ako ona sad skace toliko, imamo razloga za optimizam :)

Edited by Timmy
Posted (edited)

Dobra trka na 3000 stipl. Kenijka istrcala sesti rezultat svih vremena, a Etipljanka koja je vodila do 100m pre cilja i pala na 50m, cime je izgubila bar 6-7 sekundi, oborila rekord Azije. Ne cuh jer sam pricao na telefon, al mi se cini da je mlada. edit: Etipljanka se zove Sofia Assefa i ima 28 godina. Bas mlada :D A Kenijka je Kiyeng.

Edited by Timmy
Posted

Etiopljanka je bila treća. Ta što je pala je Rut Džebet, Kenijka koja nastupa za Bahrein. Jeste mlada, ima 19 godina. :)

Posted

Da jebote, pisem Etipljanka rekord Azije :lol: Nisam dobro ispratio kraj trke, znaci ipak je druga mala bila. Hvala :) Znaci Ruth Jebet, da zabelezimo dete, moguce buduci veliki sampion.