Jump to content

Atletika

Featured Replies

Vodi Ivana posle prve serije.

Mnogo prestupa. Tačno su sve htele u prvoj seriji da izvuku maksimum zbog ovog glupog pravila da sve skaču odjednom direktno u finalu.

:ziga: 7,07!

jeste ova je skočila u zadnjoj seriji 722 nemojte da je testirate, rusi su jedini što se dopinguju

mrš u kurac i atletika i sve

za razliku od ivanice koja konzumira samo jaku hranu?

upravo tako

šta ti nije jasno?

a ešton iton trči 11 sekundi brže od drugopasliranog. svršavajte na amere

Edited by theanswer

znaima me koju drogu koristi ova?

isto pitanje i za eshtona, izvadio penis i nezno se dodirujem dok mu gledam misice.

hoćeš da kažeš da ne koriste ništa? ajde realno

realno, jedino sto mislim je da koriste kvalitetniju robu od nasih, mada je i to upitno.

kao što rekoh svi se dopinguju samo su rusi big bad wolf

ris je skakala ovu daljinu pre 4 godine. u te 4 godine je samo padala. sada odjednom skoči 722. ajte molim vas. iton trči na 800m 11 sekundi brže. pa to je ekvivalent da neko ne može da pređe pola u košarci

7.07 Ivana :pera:

• 1 month later...

Ivana skace u Shangaju, ima na SK2. Edit. al sam se ukljucio, odmah kraj. Pobedila sa 6.95 u prvoj seriji, sa 20cm prednosti. Najbolji rez naravno na otvorenom u sezoni i odlican start sezone koja je priprema za RIO. Ako ona sad skace toliko, imamo razloga za optimizam :)

Edited by Timmy

Dobra trka na 3000 stipl. Kenijka istrcala sesti rezultat svih vremena, a Etipljanka koja je vodila do 100m pre cilja i pala na 50m, cime je izgubila bar 6-7 sekundi, oborila rekord Azije. Ne cuh jer sam pricao na telefon, al mi se cini da je mlada. edit: Etipljanka se zove Sofia Assefa i ima 28 godina. Bas mlada :D A Kenijka je Kiyeng.

Edited by Timmy

Etiopljanka je bila treća. Ta što je pala je Rut Džebet, Kenijka koja nastupa za Bahrein. Jeste mlada, ima 19 godina. :)

Da jebote, pisem Etipljanka rekord Azije :lol: Nisam dobro ispratio kraj trke, znaci ipak je druga mala bila. Hvala :) Znaci Ruth Jebet, da zabelezimo dete, moguce buduci veliki sampion.