March 27, 201411 yr Author U međuvremenu, Kinezi restauriraju Brozovo rodno mesto i grade spomen park.
March 27, 201411 yr Rat Karađorđevića zbog novca i dvora: Aleksandar nije hteo ni sobu da mi da, već orman u podrumu Trebalo bi ih strpati u neki reality show, da se narod zabavlja.
March 27, 201411 yr Author Možda bi trebao poll "Da li podržavate humano preseljenje Karađorđevića..."
March 27, 201411 yr U međuvremenu, Kinezi restauriraju Brozovo rodno mesto i grade spomen park. Imam sjaaaaajnu idejuuu!!!! Kakav je to spomen park bez glavnog eksponata, koji je sticajem nesrećnih okolnosti još uvek na Dedinju? Možemo čak i da zaradimo prodajom i uložimo lovu u obnovu Belog dvora. Za Kineze, cena prava sitnica Edited March 27, 201411 yr by slow
March 27, 201411 yr Imam sjaaaaajnu idejuuu!!!! Kakav je to spomen park bez glavnog eksponata, koji je sticajem nesrećnih okolnosti još uvek na Dedinju? Možemo čak i da zaradimo prodajom i uložimo lovu u obnovu Belog dvora. Za Kineze, cena prava sitnica Dajte nam ga!
March 27, 201411 yr Author Imam još bolju ideju - da porušimo upropašćeni Beli Dvor do kraja, naplatimo odštetu od neodgovornih stanara i pretvorimo to u spomen park Revolucije i Tita uz pomoć kineskih investitora? Edited March 27, 201411 yr by Filipenko
March 27, 201411 yr Imam još bolju ideju - da porušimo upropašćeni Beli Dvor do kraja, naplatimo odštetu od neodgovornih stanara i pretvorimo to u spomen park Revolucije i Tita uz pomoć kineskih investitora? sve samo da ne vratite otetu imovinu.
March 27, 201411 yr mozete da probate sa naslednicima. Ti si se nešto pogubio glede u svezi razumevanja.
March 31, 201411 yr Author Lepa ilustracija teksta. Government of Serbia stated that it gave millions of euros to Karadjordjevic family, and some of it should go for the maintenance.
March 31, 201411 yr Author Građanka Jelisaveta Karađorđević, očito ponesena dobijanjem vile iz 1956. godine prodavanjem priče kako je to njoj pripadalo i kako se tu igrala kao mala, izgleda da sada pokušava da dobije "automobil kneza Pavla" koji se proizvodio od 1959. do 1968. godine. Udri glupu Srbiju!
April 6, 201411 yr Author Neodgovorni stanari besramno nastavljaju sa ekonomskom eksploatacijom državne imovine.