Arkadija Posted February 12, 2018 Posted February 12, 2018 Da ispravim sebe, videla sam malopre da ima samo još jedna epizoda.
gagilija Posted February 12, 2018 Posted February 12, 2018 odlicna sezona, dabome. nego Spoiler onaj sto radi foto robote se smuvao sa onom iz kancelarije - jel to trandza ili zena?
Tolaa Posted February 12, 2018 Author Posted February 12, 2018 12 hours ago, gagilija said: odlicna sezona, dabome. nego Hide contents onaj sto radi foto robote se smuvao sa onom iz kancelarije - jel to trandza ili zena? Spoiler Zena. Iako sam Spoiler primetila jos tad da su ove dve devojke ukrale onaj pasos iz zenske torbe, skroz sam to zaboravila odmah posle te epizode.
Čutura Posted February 12, 2018 Posted February 12, 2018 46 minutes ago, Tolaa said: Reveal hidden contents Zena. Iako sam Reveal hidden contents primetila jos tad da su ove dve devojke ukrale onaj pasos iz zenske torbe, skroz sam to zaboravila odmah posle te epizode. Spoiler telefon
gagilija Posted February 13, 2018 Posted February 13, 2018 Spoiler sto ce reci da je ona sekretarica umesana jer se mala setila onog priveska sa kosturom na rancu iz kojeg je izvukla telefon
Tolaa Posted February 13, 2018 Author Posted February 13, 2018 2 hours ago, gagilija said: Hide contents sto ce reci da je ona sekretarica umesana jer se mala setila onog priveska sa kosturom na rancu iz kojeg je izvukla telefon Pa da, Spoiler i to verovatno ne samo da je umesana, nego da je ona ubica. Verovatno je ona bila ta Tommy-jeva devojka koju pokusavaju da nadju.
Čutura Posted February 13, 2018 Posted February 13, 2018 12 hours ago, Tolaa said: Pa da, Reveal hidden contents i to verovatno ne samo da je umesana, nego da je ona ubica. Verovatno je ona bila ta Tommy-jeva devojka koju pokusavaju da nadju. Spoiler nisam siguran, mense cini da se lepo videlo da je prvi ubica, onaj sto je kamenovao politicarku muskarac, i onaj sto je upuco henrika isto. uopste ne mogu da smestim kineskinju u ovu pricu..
Arkadija Posted February 18, 2018 Posted February 18, 2018 Blago sam razočarana krajem serije. Deluje mi da ni scenarista nije znao šta da uradi sa krajem.
Čutura Posted February 19, 2018 Posted February 19, 2018 19 hours ago, Arkadija said: Blago sam razočarana krajem serije. Deluje mi da ni scenarista nije znao šta da uradi sa krajem. pa dobro ™, realno je bilo zrelo da se zavrsi, jos ako nije dogoverena peta sezona ondak narocito..nisam razocaran..
Tolaa Posted February 19, 2018 Author Posted February 19, 2018 Nema pete sezone definitivno, to se zna. A i kraj je takav da je sasvim jasno da nema nastavka. Spoiler Bilo bi potpuno van Saginog karaktera sad, kad i sama zna da nema ama bas nikakvog razloga da bude policajka i kad je to ostavila iza sebe, da se predomisli. Koliko puta je ponovila psihologu da je biti policajac deo nje, jasno je na kraju kad se javi na telefon samo sa “Saga Norén”, bez obaveznog “länskrim Malmö”, da to vise nije ona. Meni se kraj dopao. Ne mislim na slucaj, to mi je manje bitno, nego na pricu koja je isla kroz sve 4 sezone.
Sara Posted February 19, 2018 Posted February 19, 2018 i meni je kraj dobar, falabobu nije doslo do najgoreg
Recommended Posts