Jump to content
IGNORED

Bron/Broen

Tolaa

Recommended Posts

• Replies 334
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Tolaa

65

• Arkadija

31

• mustang

27

• Frank Pembleton

20

Posted
1 hour ago, Tolaa said:

Niko nije jos poceo da gleda?

Dobro vozi ova sezona za sada. Posle 5 epizoda nemam pojma ko bi mogao biti ubica, a jos vise od toga me zanima kako ce da se raspletu odnosi medju likovima, posto je poslednja sezona. 

odgledao ja prve 4 e, nisam odusevljen,gledam po navici..

Posted
On 1/29/2018 at 3:03 PM, Tolaa said:

Niko nije jos poceo da gleda?

Dobro vozi ova sezona za sada. Posle 5 epizoda nemam pojma ko bi mogao biti ubica, a jos vise od toga me zanima kako ce da se raspletu odnosi medju likovima, posto je poslednja sezona. 

posle 5 odgledanih ubica ne mogu ni da pretpostavim ko je, ali se polako raspetljava. sto se tice odnosa izmedju likova tice, cini mi se da su svi povezani :) ....cije su devojcice je skoro ocigledno, beba isto... u svakom slucaju zanimljivo sa svim pozitivnim i negativnim

Posted

Meni očigledno da devojčice nisu njegove, bilo bi previše naivno da jesu 

Posted (edited)

Stvarno, stavljajte u spojlere, ima ljudi koji jos nisu poceli da gledaju. 

Slazem se sa Sarom za devojcice.

Sto se tice odnosa izmedju likova, mislila sam na Sagu, Henrika, Lilian i ostale koji su tu kroz vise sezona, ne na ove iz slucaja. 

Edited by Tolaa
Posted
3 hours ago, Sara said:

Meni očigledno da devojčice nisu njegove, bilo bi previše naivno da jesu 

3 hours ago, teacher said:

spojleri, pliz

Posted

Uh, prilično mučna šesta epizoda. Sad je bar jasno šta je bilo sa 

Spoiler

Henrikovim devojčicama. Tj. kod koga su završile, pitanje je kako je druga umrla. A čim su ubacili to selo u priču, pomislila sam da bi mogle da budu tamo. 

Posted
21 minutes ago, Tolaa said:

Reveal hidden contents

Henrikovim devojčicama. Tj. kod koga su završile, pitanje je kako je druga umrla. A čim su ubacili to selo u priču, pomislila sam da bi mogle da budu tamo. 

ja bas i nisam skontala....

Spoiler

devojcice su na kraju zavrsile u onom selu? ona mala iz sela sto se presvlaci u likove je zapravo henrikova cerka?

Posted
1 hour ago, gagilija said:

ja bas i nisam skontala....

Hide contents

devojcice su na kraju zavrsile u onom selu? ona mala iz sela sto se presvlaci u likove je zapravo henrikova cerka?

Izgleda da jeste. 

Spoiler

Onaj lik koji joj je navodno otac, a koga ona zove Frenk, je poznavao Henrikovu zenu, sto je Saga i otkrila u ovoj epizodi, i creepy je na mnogo nacina, a i imala je sestru kojoj ide na grob. Plus ju je Kristofer pitao zasto je pricala danski na grobu. Selo je u Svedskoj, random 15-ogodisnjakinje iz nekog seoceta uglavnom ne pricaju danski, narocito ne sa sestrom.

Posted
8 minutes ago, Tolaa said:

Izgleda da jeste. 

Reveal hidden contents

Onaj lik koji joj je navodno otac, a koga ona zove Frenk, je poznavao Henrikovu zenu, sto je Saga i otkrila u ovoj epizodi, i creepy je na mnogo nacina, a i imala je sestru kojoj ide na grob. Plus ju je Kristofer pitao zasto je pricala danski na grobu. Selo je u Svedskoj, random 15-ogodisnjakinje iz nekog seoceta uglavnom ne pricaju danski, narocito ne sa sestrom.

da, da....ja sam nocas gledala pa sam bila bunovna, ali apsolutno ima smila.

Posted
On 2/5/2018 at 8:41 PM, Tolaa said:

Reveal hidden contents

Dobra 4. sezona.

Cela mreža zločina je sjajno smišljena i precizno izvršena. Slažem se sa ovim u spojleru. To mi je odmah palo na pamet.

A da li je možda

Spoiler

Sagina terapeutkinja misteriozna devojka Stef?

Posted

Da li je završena sezona?

Trebali da se odradi retrospektiva prošle sezone ili odmah na glavno jelo?

Posted
3 hours ago, Fakundo Sava said:

Da li je završena sezona?

Trebali da se odradi retrospektiva prošle sezone ili odmah na glavno jelo?

Nije završena, ostale su još osma i deveta epizoda.

Nije potrebno da se gleda prethodna, što se mene tiče.