November 6, 201311 yr Author U sedmoj su makar malo usporili radnju, poslednje 3 bi trebalo da budu haos. Red bi bio da ubiju Lauru, nije lepo da 3 puta prezivi, nerviraju me njene usne. A sto sam se zatekla kod tetke u nedelju kad je isla epizoda, pa morala da odgledam "u krugu porodice" scenu kad onaj kreten drka na sestru Pocela sam da se preznojavam u momentu kad je rekla da zivi preko puta njega. Edited November 6, 201311 yr by Naa
November 7, 201311 yr samo bih da se obratim kosmickim silama i da prenesu zahvalnost i da ih nagrade (please) svima koji su umesani u ovoj seriji...kako mi je legla, neverovatno! thank you.
November 9, 201311 yr Tek sam na drugoj epizodi druge sezone. Prvu sam progutala za dva i po dana (i'm super busy these days, inače bih za dan). Saga Noren, lanskrim Malmo, je najveća carica.Sad je uzela da čita Spajdera Džerusalima da bi bila dobra devojka. :heart:Inače, skinula epizode druge sezone sa both, franc i šveds titlovima koji ne mogu se sklone. Nema šanse da guram i treći. :-( Edited November 9, 201311 yr by MayDay
November 9, 201311 yr gledaj da ne pise u torentu hardcoded subtitles...pa to je mucenje :)a podsecas me na sagu ..doduse i na kalisi :) lepa plavusice :)
November 11, 201311 yr Author Dobra osma iako je Laura OPET prezivela! Ni silikon da joj pukne. <_<Sagina gradjevinska resenja za probleme u vezi su fantasticna.