Tolaa Posted November 6, 2013 Author Posted November 6, 2013 (edited) U sedmoj su makar malo usporili radnju, poslednje 3 bi trebalo da budu haos. Red bi bio da ubiju Lauru, nije lepo da 3 puta prezivi, nerviraju me njene usne. A sto sam se zatekla kod tetke u nedelju kad je isla epizoda, pa morala da odgledam "u krugu porodice" scenu kad onaj kreten drka na sestru Pocela sam da se preznojavam u momentu kad je rekla da zivi preko puta njega. Edited November 6, 2013 by Naa
prima Posted November 6, 2013 Posted November 6, 2013 ajaj nek uzmu da muce ovog sto ni potrcko ne ume da bude i mirna backa.
mustang Posted November 7, 2013 Posted November 7, 2013 samo bih da se obratim kosmickim silama i da prenesu zahvalnost i da ih nagrade (please) svima koji su umesani u ovoj seriji...kako mi je legla, neverovatno! thank you.
MayDay Posted November 9, 2013 Posted November 9, 2013 (edited) Tek sam na drugoj epizodi druge sezone. Prvu sam progutala za dva i po dana (i'm super busy these days, inače bih za dan). Saga Noren, lanskrim Malmo, je najveća carica.Sad je uzela da čita Spajdera Džerusalima da bi bila dobra devojka. :heart:Inače, skinula epizode druge sezone sa both, franc i šveds titlovima koji ne mogu se sklone. Nema šanse da guram i treći. :-( Edited November 9, 2013 by MayDay
mustang Posted November 9, 2013 Posted November 9, 2013 gledaj da ne pise u torentu hardcoded subtitles...pa to je mucenje :)a podsecas me na sagu ..doduse i na kalisi :) lepa plavusice :)
mustang Posted November 10, 2013 Posted November 10, 2013 mislim da je u sredu :) na svakih sedam dana
MayDay Posted November 10, 2013 Posted November 10, 2013 Ma ja evo vec skidam osmu, ali nemam prevode. :(
Čutura Posted November 10, 2013 Posted November 10, 2013 Ma ja evo vec skidam osmu, ali nemam prevode. :(gde, kako
Blueberry Posted November 11, 2013 Posted November 11, 2013 gde, kako Već ima avi i na Pajratu i na Katu. I ja tražim hebeni prevod...
Blueberry Posted November 11, 2013 Posted November 11, 2013 mislim da je u sredu :) na svakih sedam danaNedelje.
Tolaa Posted November 11, 2013 Author Posted November 11, 2013 Dobra osma iako je Laura OPET prezivela! Ni silikon da joj pukne. <_<Sagina gradjevinska resenja za probleme u vezi su fantasticna.
Recommended Posts