Jump to content
IGNORED

doris b. true or falš

Zdravko

Recommended Posts

Posted

provalio si me - jesam u slobodno vreme, profesionalno sam vrhunski salsa plesač :happy:

Posted (edited)
ateks_m_by_gauranga-d72g2je.jpg
:Hail:p.s. Ova fotka je kao garažni rok - hiljadu mana, a ipak savršena Edited by April
Posted

Jebeš bunt koji se referira prema evropi, bilo za ili protiv.

Posted (edited)
Pojasnite malo, koji post, zbog čega?
Naravno. Post 764 me je ostavio bez tastature.Osvrt na "klubove" i njihov značaj mi je toliko nadrealan da ne znam ni šta bih dalje dodao.Uglavnom, ovo je sad metastaziralo u staru dobru polemiku je li rnr ubiven ili se ubio, a od svega mi je zabavno što se Marčelo sa svojim prijavama iz dve različite epohe našao u epicentru oba tabora. On je otprilike kao Slobodan Bićko naših dana.Za mene to naravno nema smisla pošto i jedni i drugi razmatrate više koncepte i društvenu ulogu muzike (makar podsvesno), a meni je to odbojno koliko i priča sa početka topika da jedna Doris koja je "mentalno poremećena" ne može da ima normalnu publiku.Drugim rečima, gubi se muzika nauštrb sociologije.edit: Koja mi reč ovde treba? Edited by McCabe
Posted

Nemoj njega, daj mi nekog još dosadnijeg.

Posted
Naravno. Post 764 me je ostavio bez tastature.Osvrt na "klubove" i njihov značaj mi je toliko nadrealan da ne znam ni šta bih dalje dodao.Uglavnom, ovo je sad metastaziralo u staru dobru polemiku je li rnr ubiven ili se ubio, a od svega mi je zabavno što se Marčelo sa svojim prijavama iz dve različite epohe našao u epicentru oba tabora. On je otprilike kao Slobodan Bićko naših dana.Za mene to naravno nema smisla pošto i jedni i drugi razmatrate više koncepte i društvenu ulogu muzike (makar podsvesno), a meni je to odbojno koliko i priča sa početka topika da jedna Doris koja je "mentalno poremećena" ne može da ima normalnu publiku.Drugim rečima, gubi se muzika nauštrb sociologije.edit: Koja mi reč ovde treba?
+ milijardu
Posted
kao prvo, tvoja keva je apoteoza.
:lolol:apoteoza ignacija lojolerubens9.jpg
Posted

kako se ono bese zvase ona gospodza sto ne zna da peva, a voli, pa joj bogati muz zakupljivo npr. karnegi hol svake godine, sa sve orkestrom da peva omiljene operske arije?

Posted

zlikovci, niko da pomogne coveku u godinama. seticu se ujutro, sad mi ne da ovaj bianco del veneto da mislim :)

Posted
Naravno. Post 764 me je ostavio bez tastature.Osvrt na "klubove" i njihov značaj mi je toliko nadrealan da ne znam ni šta bih dalje dodao.Uglavnom, ovo je sad metastaziralo u staru dobru polemiku je li rnr ubiven ili se ubio, a od svega mi je zabavno što se Marčelo sa svojim prijavama iz dve različite epohe našao u epicentru oba tabora. On je otprilike kao Slobodan Bićko naših dana.Za mene to naravno nema smisla pošto i jedni i drugi razmatrate više koncepte i društvenu ulogu muzike (makar podsvesno), a meni je to odbojno koliko i priča sa početka topika da jedna Doris koja je "mentalno poremećena" ne može da ima normalnu publiku.Drugim rečima, gubi se muzika nauštrb sociologije.edit: Koja mi reč ovde treba?
Da navedem omiljenu izreku audiofilskih foruma:'..al', muzika je najvažnija.'
Posted
Ok ti imaš kriterijum gde ti je odbojan svaki muzičar koji razmišlja o ulozi u društvu. To treba tebi da ostave, a oni da se drže svirke. Makar i podsvesno.A kako je Marčelo epicentar oba tabora i kakve to veze ima sa rnr i pričom o klubovima, i zašto te toliko pogodilo da je tastatura stradala mi još nekako izmiče, al nema ni veze. Prazna slama i onako.