Miralem Posted January 26, 2014 Posted January 26, 2014 Ma nije to bio hipsterski ivent, ja se izvinjavam Meni su jedna od najindividualnijih grupa koje sam video. Iz petinih zila se upinju da dezenom, tekstilom, rasporedom dlaka i brendom gedzeta, odabirom iventa i prostora u kojem se zabavljaju ih Doris zabavlja pokazu da su individue.edit: ili da su posebni, isti kuracbrku na stranu (nosi brkove da bi bio individualan... i da ga ne bi zvali krele), ali pogledaj ovog tata bradu sa kapom i mindjusom gore desno. tako identicno individualnih samo u amsterdamu ima cirka 5000, svaki dan vidim po jednog. u svojoj megakreativnosti su hipsteri uspeli da stvore 6-7 tipova, i da se svi individualno ukalupe u njih.a imali su srece da je debeli zeljko otputovao bas tog dana, inace bi stajao pred ulazom i lupao samare.
kobni zelaya Posted January 26, 2014 Posted January 26, 2014 Ja sam čuo da je debeli zeljko seljake kojima je smetalo kako se drugi oblače slao nazad na brda u okolini Nikšića, gde im je i mesto.
Miralem Posted January 26, 2014 Posted January 26, 2014 debeli zeljko zna da napravi razliku izmedju netolerantnih seljaka i onih kojima smetaju isprazne uniformisane individue koje iz nekog razloga smatraju da su originalne, a zabava im se sastoji iz sprdnje sa bozijim ljudima.
Dionysos Posted January 26, 2014 Posted January 26, 2014 u svojoj megakreativnosti su hipsteri uspeli da stvore 6-7 tipova, i da se svi individualno ukalupe u njih.то их свакако чини једином субкултуром за коју то може да се каже
MayDay Posted January 26, 2014 Posted January 26, 2014 Jao, pustite te ljude, da li ste vi svesni da i po Srbiji hodaju mali Belieberi ?!! Meni to utisak dana juce.
boshoku Posted January 26, 2014 Posted January 26, 2014 (edited) Eh, mnogo ste matori i cinični, ne vredi.reportovan si itakoto Edited January 26, 2014 by boshoku
ToniAdams Posted January 26, 2014 Posted January 26, 2014 Jao, pustite te ljude, da li ste vi svesni da i po Srbiji hodaju mali Belieberi ?!! Meni to utisak dana juce.sta pricas bre? gde?
MayDay Posted January 26, 2014 Posted January 26, 2014 sta pricas bre? gde?Otvori profil dziebera Ivana Ivanovica pod @veceivan na tviteru. Nesto je gnojio pre nekoliko dana o Bieberu i otada mu armija malih ludaka preti i on sve retvituje. Pisanje od smeha! Kako su nenormalni klinci..
ToniAdams Posted January 26, 2014 Posted January 26, 2014 ahaha, a jel nema sanse da sam to izmislja?dojaja ako je istinito.
kobni zelaya Posted January 26, 2014 Posted January 26, 2014 Kao deca se lože na Bibera, doguraće znači do, ne znam, Dipeš mod u mladosti, a i to je super, jer im se roditelji verovatno lože Žeksa Samardžića.
Miralem Posted January 26, 2014 Posted January 26, 2014 ja ovde vidjam ponekad dzastin bibere, nemoj da se kliberis. i nadam se, za njih, da to rade samo zbog riba. inace...
kobni zelaya Posted January 26, 2014 Posted January 26, 2014 Neki se verovatno sećaju koja je bila ovde histerija na Plavog Lošu neke 84/85 i koliko je njegovih klonova moglo da se vidi po gradu Beogradu. A sve je to još i bilo pre rata, u neko bolje vreme....
Recommended Posts