Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

doris b. true or falš

Featured Replies

Miraleme, sta si uradio?

• Replies 1.1k
  • Views 125.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• doris kao utmost hauntološki media decay (fišere marče, srbija ti kliče) ili pak kao srpski visoko postmodernistički teoretičarski vaporwave (umesto delfina postaviti disketu sa arhivom vinona r

Posted Images

ako je prestup nazivati forumase govnima i pretiti im smrcu onda neka, brisite me!
probaj da to kažeš kao da je tvoj neki prijatelj iz grčke svratio do tebe i pročitao forum i onda je mislio da napiše pismo urednicima moderatorima u kom bi napisao da su neki forumaši govna. tako prolazi.

Edited by Lezilebovich

Miraleme crni sine evo ti anagram resi da se smiris. :s_a: MARLI ME <3http://youtu.be/3jAjapEGg60

probaj da to kažeš kao da je tvoj neki prijatelj iz grčke svratio do tebe i pročitao forum i onda je mislio da napiše pismo urednicima moderatorima u kom bi napisao da su neki forumaši govna. tako prolazi.
+1Ja imam jednog prijatelja od 95 godina, koji je novozelandsko-kenijski animista, ali to nije bitno za pricu, i koji je rekao da je gledao sou Dejvida Letermana i napsovao mu se majke milosne zbog toga sto stalno dovodi Jevreje u studio.

Svi smo mi Doris

jednom rechju, da zipuje :lolol:

debeli zeljko! on je rekao da treba ubaciti kaskaru i pobiti govna! ja sam prema tom njegovom stavu ambivalentan, samo prenosim. dont shoot the messenger!

ne secam se da je debeli zeljko to rekao :fantom:da nije mozda cira sotona?

vidim ja da ce se uvesti forumsko pravilo da se ne smeju citirati prijatelji, poznanici, komsije i slucajni prolaznici iz rl a najbolje bi bilo da se forumasima zabrani da imaju prijatelje i poznanike u rl cime bi se ovaj pokusaj manipulacije sa moderatorima sveo na minimum

ne secam se da je debeli zeljko to rekao :fantom:da nije mozda cira sotona?
juce kada si ti otisao.
da zipuje
:lol:

Da, jbt, sad se pojavila čitava galerija likova - "razotkrivača onih koji se podsmevaju". Sve više i više sam uveren u genijalnost D.Bizetić, koliko kontraverze, mnogi bi voleli da mogu tako.