Jump to content
IGNORED

doris b. true or falš

Zdravko

Recommended Posts

Posted (edited)
ako je prestup nazivati forumase govnima i pretiti im smrcu onda neka, brisite me!
probaj da to kažeš kao da je tvoj neki prijatelj iz grčke svratio do tebe i pročitao forum i onda je mislio da napiše pismo urednicima moderatorima u kom bi napisao da su neki forumaši govna. tako prolazi. Edited by Lezilebovich
Posted

Miraleme crni sine evo ti anagram resi da se smiris. :s_a: MARLI ME <3http://youtu.be/3jAjapEGg60

Posted
probaj da to kažeš kao da je tvoj neki prijatelj iz grčke svratio do tebe i pročitao forum i onda je mislio da napiše pismo urednicima moderatorima u kom bi napisao da su neki forumaši govna. tako prolazi.
+1Ja imam jednog prijatelja od 95 godina, koji je novozelandsko-kenijski animista, ali to nije bitno za pricu, i koji je rekao da je gledao sou Dejvida Letermana i napsovao mu se majke milosne zbog toga sto stalno dovodi Jevreje u studio.
Posted
probaj da to kažeš kao da je tvoj neki prijatelj iz grčke svratio do tebe i pročitao forum i onda je mislio da napiše pismo urednicima moderatorima u kom bi napisao da su neki forumaši govna. tako prolazi.
jednom rechju, da zipuje :lolol:
Posted

debeli zeljko! on je rekao da treba ubaciti kaskaru i pobiti govna! ja sam prema tom njegovom stavu ambivalentan, samo prenosim. dont shoot the messenger!

Posted

ne secam se da je debeli zeljko to rekao :fantom:da nije mozda cira sotona?

Posted

vidim ja da ce se uvesti forumsko pravilo da se ne smeju citirati prijatelji, poznanici, komsije i slucajni prolaznici iz rl a najbolje bi bilo da se forumasima zabrani da imaju prijatelje i poznanike u rl cime bi se ovaj pokusaj manipulacije sa moderatorima sveo na minimum

Posted
ne secam se da je debeli zeljko to rekao :fantom:da nije mozda cira sotona?
juce kada si ti otisao.
Posted

Da, jbt, sad se pojavila čitava galerija likova - "razotkrivača onih koji se podsmevaju". Sve više i više sam uveren u genijalnost D.Bizetić, koliko kontraverze, mnogi bi voleli da mogu tako.