Caligula Posted October 31, 2013 Posted October 31, 2013 :o Nigde nisam trazio da se prebaci na KDP. Dva puta sam rekao da tema pripada KDP-u da bi potcrtao svoju poentu, ali nisam trazio i molio nista. To je Indy trazio na moderaciji.
kobni zelaya Posted October 31, 2013 Posted October 31, 2013 A, da dobro, izvini, nisi tražio, samo si rekao da pripada. Ništa, sorry, vrati se sada gledanju VB-a.
Miralem Posted October 31, 2013 Posted October 31, 2013 i zika obretkovic ima iskrenu publiku. bolji je od mnogog smeca koje se prikazuje na tv-u. njegova muzika je spoj tradicionalnog sa melodicnim post pankom, neguje taj neki new wave nihilizam. oblaci se postapokalipticki. srpski damir avdic. ne znam otkud nekima ovde ideja da mu se ljudi podsmevaju, sprdanje sa seoskogradskim ludama nikad nije bila odlika covecanstva. i kad ga gadjaju kamenjem oni to cine samo kao sudeonici njegovog konceptualnog multimedijalnog projekta. ukratko, svako ko, nakon letimicnog upoznavanja sa materijalom, ovde ucitava ista vise od sprdnje sa sumasisavsom zenom je u najmanju ruku budaletina.
Caligula Posted October 31, 2013 Posted October 31, 2013 Ništa, sorry, vrati se sada gledanju VB-a.Ne emituje se trenutno. Sve ga redje produciraju jbg a najbolja TV forma koja moze da se gleda u Srbiji u poslednjih 20+ godina.
kobni zelaya Posted October 31, 2013 Posted October 31, 2013 Imaš na jućubu odlomke, ponekad je i to dovoljno....
Duci Simonovic Posted October 31, 2013 Posted October 31, 2013 http://www.citymagaz...ravda-za-doris/tvoje vidjenje buraz, i da si u pravu, to ne isključuje mogućnost da se nekome to dopada i da je takvih bilo medju 500 posetioca koncerta.
duda Posted October 31, 2013 Posted October 31, 2013 pa šta ako se to nekome dopadakako ono kažu ? svaka roba ima svoga kupca svoju budalunisam znala da je to dovoljno da se pojava proglasi za koncept
Caligula Posted October 31, 2013 Posted October 31, 2013 Imaš na jućubu odlomke, ponekad je i to dovoljno....VB se gleda u ril tajmu, ali to sada za ovaj topik nije bitno. Jab vise voleo da nastavis sa muzickom kritikom :D to je zabavnije
Duci Simonovic Posted October 31, 2013 Posted October 31, 2013 Znači onaj što sluša metal i bitlse je ok a ako neko sluša Doris Bizetić je budala?
Caligula Posted October 31, 2013 Posted October 31, 2013 Znači onaj što sluša metal i bitlse je ok a ako neko sluša Doris Bizetić je budala?Jok more, ima nesto i do stila.Neko oseca trenutak, neko ne. Ima nas raznih.
assück Posted October 31, 2013 Posted October 31, 2013 ne, saznali smo na topiku da ko ne slusa DB ne razume nista
MayDay Posted October 31, 2013 Posted October 31, 2013 @CowboyHere is the thing sto se tice stajlinga. Doris je osoba zastala u devedesetim, pri cemu ne mislim na Bit Strit i Kneleta, nego na muzicki izraz i ove tunike na crne pantalone. :D Da vam kazem, ovi njeni tekstovi i bekeljenje u kameru me podsecaju na period kad sam bila u osnovnoj skoli i kad mi omiljena zabava bila da pred ogledalom od poda do plafona priredim studio u kome sam i voditelj i pevacica i reporterka, sta hoces. I takve tekstove sam iz glave smisljala, sve ovo ko Doris. E sad, ja se promenila (donekle), a ona nije i nema tu niceg arogantnog kod nje, da bih ja osipala drvlje i kamenje na nju. Drugo, to kako se obukla u Dragstoru je 90% matching kako se narod ovde oblaci uvece u izlasku.
kobni zelaya Posted October 31, 2013 Posted October 31, 2013 (edited) VB se gleda u ril tajmu, ali to sada za ovaj topik nije bitno. Jab vise voleo da nastavis sa muzickom kritikom :D to je zabavnijeS muzičkom kritikom ću nastaviti kad opet neko bude hteo da me za to adekvatno plati. Nema ni kod babe džabe :)edip - mislim, sa pisanjem o muzici, muzička kritika mi je glup izraz. Edited October 31, 2013 by kobni zelaya
Miralem Posted October 31, 2013 Posted October 31, 2013 a ona nije i nema tu niceg arogantnog kod nje nije arogantna, ali postoji 1 drugi izraz za osobe koje se sa 30 ponasaju kao da imaju 8 godina. a imam i jedno pitanje- kada je neko od vas video smrdljivu beogradsku publiku da se na nekog ovako lozi ko na snimku? obicno prestoje ceo koncert sa pivom (jedinim koje ce tu kupiti) u ruci. blenuci ko telad u izvodjaca, bez razlike bio on odlican ili skrnav.
Dionysos Posted October 31, 2013 Posted October 31, 2013 a imam i jedno pitanje- kada je neko od vas video smrdljivu beogradsku publiku da se na nekog ovako lozi ko na snimku? obicno prestoje ceo koncert sa pivom (jedinim koje ce tu kupiti) u ruci. blenuci ko telad u izvodjaca, bez razlike bio on odlican ili skrnav.на концерту дјечака прошле године, публика певала све песме
Recommended Posts