Jump to content
IGNORED

NBA 2013/14

Ros

Recommended Posts

• Replies 6.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Feindouno

1266

• Have_Fun

602

• theanswer

534

• Timmi

469

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

:frust:

sa druge strane Rič Pol bičiz  :misko:

Posted

ESPN suspendovao Simonsa na 3 nedelje zbog komentara o Rodžeru Gudelu :D

Posted

Склоњен је са тјуба подкаст.

Јел то значи да се одлаже ово

10521188_10152294547406481_7510309958684

??

:(

Posted

Probably,jebem li ga ko će znati to sad..

Posted

kakve veze ima ESPN suspenzija sa Grantland podcastom? nije valjda da se odlaze?  :(

Posted

Сад ми рече један батица да је ЕСПН власник Грентленда, што онда имплицира да суспензија важи и за Грентленд. Бемлига....

Posted

kakve veze ima ESPN suspenzija sa Grantland podcastom? nije valjda da se odlaze?  :(

Pa ESPN drži Grantland. Na Grantland podcastu je i rekao ovo za Gudela što ga je suspendovalo. Zanimljivo da je dobio 3 nedelje susepnzije od ESPN-a a Ray Rice 2 utakmice u početku od NFL-a pre nego što je onaj video izašao :D Možda je više ovo za NFL temu ali kontam da Simons više radi stvari oko NBA bar na televiziji pa reko da napišem ovde.

Posted

ESPN suspendovao Simonsa na 3 nedelje zbog komentara o Rodžeru Gudelu :D

slušao sam podcast. nije mi jasno da li su suspendovali simonsa ili rosea? pošto je rose ispaljivao otrovne strele ravno u bulju godelu. s pravom, naravno.

Posted

Jel mize da se cuje taj podcast?

Posted

više ne, koliko sam razumeo. ja ga imam na ipadu skinutog :)

Posted

Ne može Simons da se suzdrži, čovek je prvo navijač pa tek onda novinar. Super je to :)

Posted

Ne može Simons da se suzdrži, čovek je prvo navijač pa tek onda novinar. Super je to :)

čovek je prvo navijač red soxa, što dovoljno govori o njemu. i nije super, štaviše. no, jalen je bog.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...