Have_Fun Posted October 30, 2013 Posted October 30, 2013 prvi macici... voda.. itdbar se Noah vratio. Fali backup centar inace ce Joakim da rikneBice ok, samo malo da se stisnu i on da udje u svoju formu. Dugo je bio van parketa zbog povredeRose je lose sutirao. Taman sam ga pohvalio.. kad ono.. medjutimMnogo mi fale Belinelli i Nate... bas sam se navikao na njih :/
Feindouno Posted October 30, 2013 Posted October 30, 2013 Farmar, Henry, Meeks, Hill :Hail:Zna se ko je glavni u gradu andjela Doc nakon ovoga moze da se pokrije papirnom kesom po ko konjskoj glavi umjesto sto pokusava da sakrije 1 banere sa titulama Lakersa.Da Miami izgubi od ovog NBDL tima prestao bih da pratim kosarku.
Have_Fun Posted October 30, 2013 Posted October 30, 2013 prvi macici... voda.. itdbar se Noah vratio. Fali backup centar inace ce Joakim da rikneBice ok, samo malo da se stisnu i on da udje u svoju formu. Dugo je bio van parketa zbog povredeRose je lose sutirao. Taman sam ga pohvalio.. kad ono.. medjutimMnogo mi fale Belinelli i Nate... bas sam se navikao na njih :/I fale zbog energije koju su donosili sa klupe, kao i njihov sut za 3 poena.. koji je Bullsima problematican
EmptyClip Posted October 30, 2013 Posted October 30, 2013 Булсима је проблем клупа јер тамо нема некога да организује напад. Видели смо синоћ Белинелијеву замену, брука и срамота. А Тибс га еј држо и држо и држо и ту се ови одлепе. Данливи је кретен, он мож ти буде клупа ал да ћошкари и ћути, а не да се испуцава.Клиперсе сам гелдао до негде пола треће, после закунто. Лоше.
Have_Fun Posted October 30, 2013 Posted October 30, 2013 E pa bas toZato fale Nejt i BelineliJeste se vratio Rose, ali je roster dosta tanjiSa klupe jedino od Gibsona i donekle (kada je u elementu) Kirka mozes nesto da ocekujes..Deng je prosle godine provodio na parketu po 40min, kao da kod Mute igra..A Noa nema adekvatnu zamenuJbg.. hoces da prcas a da ne platis... E pa ne mozeSent from my HTC vatraziva
Zavrzan Posted October 30, 2013 Posted October 30, 2013 (edited) Jel gledao ko Gunnin' for That #1 Spothttp://en.wikipedia....That_No._1_SpotKakav je mentol Beasley jos od mladjih dana :D Edited October 30, 2013 by markomarko
EmptyClip Posted October 30, 2013 Posted October 30, 2013 Покушао сам да нађем да гледам на нету као и да скинем са торента ал нисам успео. А наложио сам се сад.Мораћу да компензујем поновним гледањем Хуп дримса.
Have_Fun Posted October 30, 2013 Posted October 30, 2013 (edited) https://www.youtube.com/watch?v=00EiKvqIcTIpaljevinski klipja se nalozio :D Edited October 30, 2013 by Have_Fun
pacey defender Posted October 30, 2013 Posted October 30, 2013 18 blokada Indiane protiv Orlanda?! 24 blokade ukupno na tekmi. Koji je rekord?
Feindouno Posted October 30, 2013 Posted October 30, 2013 Sampionski se raspadamo u Phili, 2-23 je rezultat a oni sutiraju 10/10 iz igre
Have_Fun Posted October 30, 2013 Posted October 30, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=oIsEuamCwXo&desktop_uri=%2Fwatch%3Fv%3DoIsEuamCwXo&app=desktopKABUUUUUUUUUUUUUUM!
Recommended Posts