salerokada Posted October 18, 2013 Share Posted October 18, 2013 Tema o najsrpskijem od svih medija. Mediju koji uvek zna šta se dešava iza kulisa i koji je spreman da na izvesti o ljudima i pojavama za koje niko drugi nije čuo.Najnoviji primer: Tadić: Novosti izmislile intervju Link to comment
garcia Posted October 18, 2013 Share Posted October 18, 2013 izmišljanje je nji'ovo srednje ime: Link to comment
AcaRadio Posted October 18, 2013 Share Posted October 18, 2013 I legendarna copy-paste fotomontaža sa Miloševićevog mitinga 2000. u Beranama, da bi se uvećao broj prisutnih...bio je čak i neki vic nakon što je ta slika izašla u Večernjim gadostima, nešto u fazonu: "- Je l' ti striko bio na mitingu? - Bio, bogumi, na tri mjesta u isto vrijeme" :D Link to comment
kud u maglu Simoviću Posted October 19, 2013 Share Posted October 19, 2013 sa svojom formulom brzo, kratko, jasno začetnik tabloidnog novinarstva u srbiji. treš od novine uvek bio i ostao. u vreme dok su novine jedino mogle da se čitaju u papirnom izdanju mislim da sam je kupio max. dva puta u životu. bilo zabranjeno za čitanje u kući.na raspustu trećeg razreda srednje škole sam radio u kiosku kao prodavac i jedna od omiljenih zabava u jutarnjim satima mi je bila da procenjujem ko kupuje politiku, a ko novosti. i u 90% slučajeva sam pogađao, isključiovo na osnovu autfita. novosti su bile novine šljakera u fabrici, tkz. radničke klase. reeetko kada bi ih uzimao neko ko je po spoljnom izgledu odudarao od tog stereotipa. Link to comment
beatakeshi Posted October 19, 2013 Share Posted October 19, 2013 Nažalost, jedine koliko toliko ozbiljne novine u Srbiji. (No i nadalje smeće neopisanih razmera) Link to comment
Frank Pembleton Posted October 19, 2013 Share Posted October 19, 2013 Nažalost, jedine koliko toliko ozbiljne novine u Srbiji. (No i nadalje smeće neopisanih razmera)Uh u kloaki od novinske scene ipak Politika deluje ozbiljnije...Njihov pandan je trabalo da bude Ekspres...OT:Mislim da sada sa Dmitrovicem stremi ka neslucenim visinama ili bolje reci dubinama.Uvek bile dno... Link to comment
beatakeshi Posted October 19, 2013 Share Posted October 19, 2013 Uh u kloaki od novinske scene ipak Politika deluje ozbiljnije...Mislim da sada sa Dmitrovicem stremi ka neslucenim visinama ili bolje reci dubinama.Uvek bile dno...Za prvo se ne slažem. Novosti mogu da se čitaju, Politika ne, nema šta.Za drugo da. Btw vidim da je i Slobodan Reljić neki urednik u VN. Link to comment
bergasa19 Posted October 19, 2013 Share Posted October 19, 2013 ne znam sta ti citas i sta su tebi ozbiljne novine. ali, ali, politika i novosti su jednostavno neuporedive. Link to comment
Hamlet Strašni Posted October 19, 2013 Share Posted October 19, 2013 Meni se pre neki dan novinar novosti unapred izvinuo ako bude neki tekst protiv organizacije u kojoj sam, kaže mora da se piše po naredbi a stanje nikad gore sa platama Link to comment
bokki Posted October 19, 2013 Share Posted October 19, 2013 Srećom, ne mora mnogo da improvizuje. Link to comment
pacey defender Posted October 25, 2013 Share Posted October 25, 2013 Hipoteza 25. oktobar 2013. 12:47 #2694924Kada bi otisli kolektivno na tusiranje, ne bi vise pravili probleme.Ocenite Preporučujem 4 Ne preporučujem 2Odgovorite na komentar http://www.novosti.rs/vesti/sport.295.html:460538-Mi-smo-Makabi-a-ko-ste-vi-j-te Link to comment
Blueberry Posted October 25, 2013 Share Posted October 25, 2013 Pešić na nemačkom sudu jer se tereti za prodaju stanova po „beskrupulozno visokoj ceni”http://www.novosti.rs/vesti/sport.295.html:460548-Pesic-na-nemackom-sudu-jer-se-tereti-za-prodaju-stanova-po-beskrupulozno-visokoj-ceni :lol:Zajebaće i Dojče sud, 100% - još će tražiti i odštetu. Link to comment
beatakeshi Posted October 25, 2013 Share Posted October 25, 2013 http://www.novosti.r...-ko-ste-vi-j-teBokki ostavio komentar. :thumbsup:Moj nisu objavili. A samo sam pitao moderatora da li je normalan i da li "tuširanje" predstavlja stav redakcije. Link to comment
bokki Posted October 25, 2013 Share Posted October 25, 2013 A samo sam pitao moderatora da li je normalan i da li "tuširanje" predstavlja stav redakcije.Misliš li da moderator zna koje značenje ima "odlazak na kolektivno tuširanje" u ovom slučaju.Ne verujem u to. Link to comment
Аврам Гојић Posted October 25, 2013 Share Posted October 25, 2013 Ja sam ovo poslao ambasadi Izraela i odeljenju MUP-a za visokotehnološki kriminal. Link to comment
Recommended Posts