Jump to content
IGNORED

Eurocup 2013/14

BarryWhite

Recommended Posts

• Replies 98
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Feindouno

14

• Giggsy

7

• darkonet

6

• goofs

5

Posted

Jos jedna luda pobeda Olimpije. Izgubili su 1. cetvrtinu 25-10 da bi vec do poluvremena stigli do egala. Onda poveli 10 razlike i cuvali tu prednost sve do poslednjeg minuta gde su imali i srece da su izvukli produzetak, igrac Vareseja je nekih 5 sekundi pre kraja uhvatio skok u napadu i umesto da doda samom igracu pod kosem on baca neki bezveze sut jer je ocigledno mislio da nema vremena. U produzetku klackalica™, kod 82-80 za Varese i 10 sekundi do kraja, Olimpija promasuje, plej Vareseja hvata loptu i debil je baca u kontru gde je Salin spretniji od Sakote, dodaje Gailiusu u cosak za tricu preko ruke i pobeda 83-82.3 bolesne zavrsnice zaredom su odigrali, sve dobili.

• 1 month later...
Posted

Cedevita na poluvremenu u najavi plodi aragonsku momčad sa sredine ACB tabele, 44-33. Otputovali su tamo bez Smitha i Delaša, dakle sa 9 igrača i 2 klinca... Lovro Mazalin (dečko je '97. godište) je kao starter proveo 7 minuta na terenu za sada i uneo makar nešto u praktično svaku statističku kolonu.t51u9w.pngKlap-klap, Lovro & Jasmine.

Posted

Nurkić je igračina.Sve što se od Šalića očekuje, on već jeste.

Posted

Je l' si ti gledao Šarića u skorije vreme?

Posted

Novica DNP, Lucic i dalje nije sa ekipom. Kobas.

Posted
Novica DNP, Lucic i dalje nije sa ekipom. Kobas.
Cini mi se da sam neki dan video naslov da ce Lucic pauzirati jos 2-3 meseca.
Posted

Cedevita na 15 sekundi do kraja i -2 daje samo jedno bacanje, hvata skok u napadu i onda naravno igraju izolaciju za Nolana koji uzima™ nikad gori sut iz proklizivanja preko covjeka, bacivsi se unazad. Aco Trica wins :isuse:

Posted
Cini mi se da sam neki dan video naslov da ce Lucic pauzirati jos 2-3 meseca.
Operisan je i pauzira
Posted

Video sam to danas, velika steta :( nisu mu problem ledja vise nego zglob, nisam imao pojma za to