Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Eurocup 2013/14

Featured Replies

Ove sezone EC se igra u izmenjenom formatu sa cak 48 timova koji su podeljeni u 8 grupa. Ovo takmicenje ce biti zanimljivo i za nas jer cak 7 klubova iz ABA lige, a i Srbija ce imati svog predstavnika u ovom takmicenju - Radnicki iz Kragujevca. Zanimljivo je da ce ove sezone 8 timova iz EL koji ne budu prosli u TOP 16 fazu ici u EC gde ce igrati u LAST 32 fazi zajdeno sa jos 24 tima koja prodju dalje nakon prve faze EC ( po 3 iz svake grupe). U LAST 32 timovi ce biti rasporedjeni u 8 grupa sa po 4 tima i po dva najbolje plasiranja tima ce ici u osminu finala. Do kraja takmicenja ce se igrati po sistemu gde prolazi bolji iz ukupnog skora u dva meca ( jedan kuci i jedan u gostima ). Pobednik EC kao i do sad igrace u narednoj sezoni u EL.

• Replies 98
  • Views 12.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Author

Himki izgubio kuci od rumunskog Asesofta lol_2.gifDzerald Li 24 poena a igrali su i Adamovic, Tica i Zekovic.

Gledao sam malo tekmu :) Himki odigrao nista posebno pogotovu u odbrani.

za one koji nisu videli kako je buducnost izgubila:http://www.youtube.com/watch?v=SK0O--LFMmg

Jbt, koliko li je grozan taj Vareze kad ih je Olimpija dobila...

Gledao sam malo tekmu :) Himki odigrao nista posebno pogotovu u odbrani.
Ne javljas nista picko!Bila kvota 24 na Rumune :Hail:

Ako zvanični sajt ne laže, utakmicu finskih Bizona (da sam umro na dan žreba za Evrokup, ne bih ni znao da postoje finski Bizoni) i Neptunasa iz Klajpede gledalo je 6140 ljudi, dok nekada eminentni PAOK igra u praznoj hali, a slično je bilo i drugde gde se juče igralo.

Ne javljas nista picko!Bila kvota 24 na Rumune :Hail:
Sta da ti javim? Ja ocekivao pobedu Himkija ali manju od 20 razlike a burazer reko odrace ih Himki 30 razlike :lol:

Jak si mi ti Rumun kad nisi informisan o ovakvim ishodima :isuse:

Ako zvanični sajt ne laže, utakmicu finskih Bizona (da sam umro na dan žreba za Evrokup, ne bih ni znao da postoje finski Bizoni) i Neptunasa iz Klajpede gledalo je 6140 ljudi, dok nekada eminentni PAOK igra u praznoj hali, a slično je bilo i drugde gde se juče igralo.
Dobrodosli u zemlju kosarke.Inace Bizoni imaju halu koja ne ispunjava standarde™ tako da su morali da igraju neutralnom terenu u Helsinkiju i svega 500 navijaca je doputovalo autobusima iz njihovog gradica (17k ljudi).

gleda neko igokeu negde?

Nakon prošlonedeljnog premijernog skora 1-6, ABA ligaši su i u drugom kolu Evrokupa ostvarili negativnih 3-4.

dodikovci izgubili 25-12 4/4 jbte

• 2 weeks later...

na utakmicama cedevite i radnickog prangijanje ne prestaje

na utakmicama cedevite i radnickog prangijanje ne prestaje
Jos Radnicki igra proitv Litvanaca - idealno :DNeptunas vec 8 trojki