BarryWhite Posted October 16, 2013 Posted October 16, 2013 Ove sezone EC se igra u izmenjenom formatu sa cak 48 timova koji su podeljeni u 8 grupa. Ovo takmicenje ce biti zanimljivo i za nas jer cak 7 klubova iz ABA lige, a i Srbija ce imati svog predstavnika u ovom takmicenju - Radnicki iz Kragujevca. Zanimljivo je da ce ove sezone 8 timova iz EL koji ne budu prosli u TOP 16 fazu ici u EC gde ce igrati u LAST 32 fazi zajdeno sa jos 24 tima koja prodju dalje nakon prve faze EC ( po 3 iz svake grupe). U LAST 32 timovi ce biti rasporedjeni u 8 grupa sa po 4 tima i po dva najbolje plasiranja tima ce ici u osminu finala. Do kraja takmicenja ce se igrati po sistemu gde prolazi bolji iz ukupnog skora u dva meca ( jedan kuci i jedan u gostima ). Pobednik EC kao i do sad igrace u narednoj sezoni u EL.
BarryWhite Posted October 16, 2013 Author Posted October 16, 2013 Himki izgubio kuci od rumunskog Asesofta Dzerald Li 24 poena a igrali su i Adamovic, Tica i Zekovic.
Moća Posted October 16, 2013 Posted October 16, 2013 Gledao sam malo tekmu :) Himki odigrao nista posebno pogotovu u odbrani.
Кристофер Лумумбо Posted October 16, 2013 Posted October 16, 2013 za one koji nisu videli kako je buducnost izgubila:http://www.youtube.com/watch?v=SK0O--LFMmg
Apollo Creed Posted October 17, 2013 Posted October 17, 2013 Jbt, koliko li je grozan taj Vareze kad ih je Olimpija dobila...
Feindouno Posted October 17, 2013 Posted October 17, 2013 Gledao sam malo tekmu :) Himki odigrao nista posebno pogotovu u odbrani.Ne javljas nista picko!Bila kvota 24 na Rumune
Nikodije Posted October 17, 2013 Posted October 17, 2013 Ako zvanični sajt ne laže, utakmicu finskih Bizona (da sam umro na dan žreba za Evrokup, ne bih ni znao da postoje finski Bizoni) i Neptunasa iz Klajpede gledalo je 6140 ljudi, dok nekada eminentni PAOK igra u praznoj hali, a slično je bilo i drugde gde se juče igralo.
Moća Posted October 17, 2013 Posted October 17, 2013 Ne javljas nista picko!Bila kvota 24 na Rumune Sta da ti javim? Ja ocekivao pobedu Himkija ali manju od 20 razlike a burazer reko odrace ih Himki 30 razlike
Feindouno Posted October 17, 2013 Posted October 17, 2013 Jak si mi ti Rumun kad nisi informisan o ovakvim ishodima
Feindouno Posted October 17, 2013 Posted October 17, 2013 Ako zvanični sajt ne laže, utakmicu finskih Bizona (da sam umro na dan žreba za Evrokup, ne bih ni znao da postoje finski Bizoni) i Neptunasa iz Klajpede gledalo je 6140 ljudi, dok nekada eminentni PAOK igra u praznoj hali, a slično je bilo i drugde gde se juče igralo.Dobrodosli u zemlju kosarke.Inace Bizoni imaju halu koja ne ispunjava standarde tako da su morali da igraju neutralnom terenu u Helsinkiju i svega 500 navijaca je doputovalo autobusima iz njihovog gradica (17k ljudi).
borderline Posted October 23, 2013 Posted October 23, 2013 Nakon prošlonedeljnog premijernog skora 1-6, ABA ligaši su i u drugom kolu Evrokupa ostvarili negativnih 3-4.
darkonet Posted November 6, 2013 Posted November 6, 2013 na utakmicama cedevite i radnickog prangijanje ne prestaje
Giggsy Posted November 6, 2013 Posted November 6, 2013 na utakmicama cedevite i radnickog prangijanje ne prestajeJos Radnicki igra proitv Litvanaca - idealno :DNeptunas vec 8 trojki
Recommended Posts