Jump to content
IGNORED

Eurocup 2013/14

BarryWhite

Recommended Posts

Posted

Ove sezone EC se igra u izmenjenom formatu sa cak 48 timova koji su podeljeni u 8 grupa. Ovo takmicenje ce biti zanimljivo i za nas jer cak 7 klubova iz ABA lige, a i Srbija ce imati svog predstavnika u ovom takmicenju - Radnicki iz Kragujevca. Zanimljivo je da ce ove sezone 8 timova iz EL koji ne budu prosli u TOP 16 fazu ici u EC gde ce igrati u LAST 32 fazi zajdeno sa jos 24 tima koja prodju dalje nakon prve faze EC ( po 3 iz svake grupe). U LAST 32 timovi ce biti rasporedjeni u 8 grupa sa po 4 tima i po dva najbolje plasiranja tima ce ici u osminu finala. Do kraja takmicenja ce se igrati po sistemu gde prolazi bolji iz ukupnog skora u dva meca ( jedan kuci i jedan u gostima ). Pobednik EC kao i do sad igrace u narednoj sezoni u EL.

• Replies 98
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Feindouno

14

• Giggsy

7

• darkonet

6

• goofs

5

Posted

Himki izgubio kuci od rumunskog Asesofta lol_2.gifDzerald Li 24 poena a igrali su i Adamovic, Tica i Zekovic.

Posted

Gledao sam malo tekmu :) Himki odigrao nista posebno pogotovu u odbrani.

Posted

za one koji nisu videli kako je buducnost izgubila:http://www.youtube.com/watch?v=SK0O--LFMmg

Posted

Jbt, koliko li je grozan taj Vareze kad ih je Olimpija dobila...

Posted
Gledao sam malo tekmu :) Himki odigrao nista posebno pogotovu u odbrani.
Ne javljas nista picko!Bila kvota 24 na Rumune :Hail:
Posted

Ako zvanični sajt ne laže, utakmicu finskih Bizona (da sam umro na dan žreba za Evrokup, ne bih ni znao da postoje finski Bizoni) i Neptunasa iz Klajpede gledalo je 6140 ljudi, dok nekada eminentni PAOK igra u praznoj hali, a slično je bilo i drugde gde se juče igralo.

Posted
Ne javljas nista picko!Bila kvota 24 na Rumune :Hail:
Sta da ti javim? Ja ocekivao pobedu Himkija ali manju od 20 razlike a burazer reko odrace ih Himki 30 razlike :lol:
Posted

Jak si mi ti Rumun kad nisi informisan o ovakvim ishodima :isuse:

Posted
Ako zvanični sajt ne laže, utakmicu finskih Bizona (da sam umro na dan žreba za Evrokup, ne bih ni znao da postoje finski Bizoni) i Neptunasa iz Klajpede gledalo je 6140 ljudi, dok nekada eminentni PAOK igra u praznoj hali, a slično je bilo i drugde gde se juče igralo.
Dobrodosli u zemlju kosarke.Inace Bizoni imaju halu koja ne ispunjava standarde™ tako da su morali da igraju neutralnom terenu u Helsinkiju i svega 500 navijaca je doputovalo autobusima iz njihovog gradica (17k ljudi).
Posted

Nakon prošlonedeljnog premijernog skora 1-6, ABA ligaši su i u drugom kolu Evrokupa ostvarili negativnih 3-4.

• 2 weeks later...
Posted

na utakmicama cedevite i radnickog prangijanje ne prestaje

Posted
na utakmicama cedevite i radnickog prangijanje ne prestaje
Jos Radnicki igra proitv Litvanaca - idealno :DNeptunas vec 8 trojki