November 30, 201311 yr prvo moraš da se otarasiš vaterpoliste od 130 kilaNema Radjen ni sto kila. Singeru, slobodno je spopadni.
November 30, 201311 yr I, Ivanović dokazuje da je najobičnije, malecko, prepotentno, išlifovano džubre, do koske!Tu nema NIŠTA drugo.PSPrvo pravilo šou - businesa : Publika - narod je UVEK U PRAVU. Edited November 30, 201311 yr by zmanic
November 30, 201311 yr Koliko je frustiran što mu nikad neće dati. U prevodu: Neš jebat! Још кад је коментарисао њен вечерашњи наступ није одолио да га пореди са "оним ономад". Кад је мала рекла да воли плес али не вулгарности, он је одговорио: "Не мораш се извињавати за вечерас".
November 30, 201311 yr Prvoklasni primitivizam je ono tipa : "poruči već jednom svojim fanovima da me više ne vređaju ... itd ... ... itd ... ... itd ... itd ... pošto ja nemam svoje, i ne znam kako da ih steknem, ... itd ... ... itd ... ... itd ... ali u umetnosti nema sramote ... itd ... ... itd ... ... itd ... ".Džaba mu svi novci u humane svrhe, ne kupuje se tako popularnost. To mora da se zasluži.
December 1, 201311 yr Svi su sjajni - i takmičari, i voditelji, i žiri, i publika u studiju, i tv-gledaoci ...