November 28, 20195 yr imaš search pa traži [emoji3]Neko se sa pravom prepoznao... [emoji849][emoji16]Sent from my EVR-L29 using Tapatalk
January 7, 20205 yr Deca bila na nekoj ruskoj novogodišnjoj priredbi. Radim na uništenju 2 paketića ovoga.
January 8, 20205 yr neko anoniman se okoristio keksijevim pisanijem na forumu, level doktorat sinise malog Edited January 8, 20205 yr by darling
January 8, 20205 yr ja sam nesto duze, kolio mi je trebalo da uporedim s keksijevim postovima. al tako sam odma i znala da to nije nas keksi nisam vam to ostavila da gledate nego da vidite kako od svega moze da se napravi posao, samo ako covek ume. inace, zovite me stevo karapandza Edited January 8, 20205 yr by darling
January 9, 20205 yr On 7.1.2020. at 22:54, nisam ja said: Deca bila na nekoj ruskoj novogodišnjoj priredbi. Radim na uništenju 2 paketića ovoga. https://m.facebook.com/konfeta.rs/ Ovde možeš sve to da nađeš ako hoćeš da ponoviš.
January 20, 20205 yr Uh, ništa odvratnije nema od ruskih slatkiša. Ljudi su operisani od bilo kakvog ukusa za hranu. Btw jeo sam i rusku rusku salatu, majko mila
January 20, 20205 yr Svi slatkiši su isto govno. Ovi ruski jesu neobični ali nisu grozni. Koji su tebi omiljeni slatkiši™?
January 21, 20205 yr Moram da se složim oko lošosti Ruskih slatkiša i to na dobrom uzorku. Očuh je radio u Rusiji, donosio je kile i kile tih čokoladnih sa raznim Punjenjima. Pre svega, sama čokolada je nikakvog ukusa, a punjenja kojekakva voćna i ostala nisu ništa bolja. Preslatka i nekako uopšte i ne idu uz čokoladu. Sent from my EVR-L29 using Tapatalk
January 21, 20205 yr rusi imaju fantasticne supe i dobre salate, ostalo je nako. solоanka je neprevazidjena sto se tice slatkisa moja preporuka za