Mil@n Posted November 28, 2019 Posted November 28, 2019 imaš search pa traži [emoji3]Neko se sa pravom prepoznao... [emoji849][emoji16]Sent from my EVR-L29 using Tapatalk
nisam ja Posted January 7, 2020 Posted January 7, 2020 Deca bila na nekoj ruskoj novogodišnjoj priredbi. Radim na uništenju 2 paketića ovoga.
Mil@n Posted January 8, 2020 Posted January 8, 2020 Kad god se digne tema pomislim... Vratio se... :(
darling Posted January 8, 2020 Posted January 8, 2020 (edited) neko anoniman se okoristio keksijevim pisanijem na forumu, level doktorat sinise malog Edited January 8, 2020 by darling
darling Posted January 8, 2020 Posted January 8, 2020 (edited) ja sam nesto duze, kolio mi je trebalo da uporedim s keksijevim postovima. al tako sam odma i znala da to nije nas keksi nisam vam to ostavila da gledate nego da vidite kako od svega moze da se napravi posao, samo ako covek ume. inace, zovite me stevo karapandza Edited January 8, 2020 by darling
Hamlet Strašni Posted January 9, 2020 Posted January 9, 2020 On 7.1.2020. at 22:54, nisam ja said: Deca bila na nekoj ruskoj novogodišnjoj priredbi. Radim na uništenju 2 paketića ovoga. https://m.facebook.com/konfeta.rs/ Ovde možeš sve to da nađeš ako hoćeš da ponoviš.
ducca Posted January 20, 2020 Posted January 20, 2020 Uh, ništa odvratnije nema od ruskih slatkiša. Ljudi su operisani od bilo kakvog ukusa za hranu. Btw jeo sam i rusku rusku salatu, majko mila
nisam ja Posted January 20, 2020 Posted January 20, 2020 Svi slatkiši su isto govno. Ovi ruski jesu neobični ali nisu grozni. Koji su tebi omiljeni slatkiši™?
Mil@n Posted January 21, 2020 Posted January 21, 2020 Moram da se složim oko lošosti Ruskih slatkiša i to na dobrom uzorku. Očuh je radio u Rusiji, donosio je kile i kile tih čokoladnih sa raznim Punjenjima. Pre svega, sama čokolada je nikakvog ukusa, a punjenja kojekakva voćna i ostala nisu ništa bolja. Preslatka i nekako uopšte i ne idu uz čokoladu. Sent from my EVR-L29 using Tapatalk
banecare1 Posted January 21, 2020 Posted January 21, 2020 rusi imaju fantasticne supe i dobre salate, ostalo je nako. solоanka je neprevazidjena sto se tice slatkisa moja preporuka za
Recommended Posts