November 17, 20168 yr koje razocaranje nova sezona kold fita. bat, plebs, hilerijus. mene duhom podseca na aj ti kraud, jedino sto je ovo stari rim.
November 17, 20168 yr Evo vam Novine http://www.pregledaj.net/serija-novine-2016-epizoda-01_971578e5c.html#null
December 11, 20168 yr Odlican Hello ladies. Za sad pogledao prve 3 i bas mi je zao sto ima jos samo par komada.
January 4, 20178 yr Odlična sezona koja polako kulminira u poslednje dve epizode - ali neću nikom ništa da kvarim dok ne pogleda. Inače je interesantno da su istovremeno snimili i drugu sezonu koja će definitivno biti i poslednja, pošto i McBride i Goggins imaju i druge projekte. Nekako sam propustio Eastbound kada je originalno išao (valjda me je mrzelo da gledam), al su me VP zaintrigirali, tako da planiram da uskoro da počnem da je gledam.
July 18, 20177 yr broad city je dobar. povr[an, ali urnebesan. sada znam odakle 90% sa instaagrama potiče. Odgledao, gadne su na kvadrat. Sve preporuke za Broad City
September 16, 20177 yr back novo, veri najs. nesto ko pip sou na selu. +666. Ueb i Mičel su genijalni.