Ros Posted October 23, 2013 Author Posted October 23, 2013 postavio sam keepere.jos mi se leteci magarci, gbg thunder i KK IMT nisu javili sa keeperima
Ros Posted October 26, 2013 Author Posted October 26, 2013 vratio sam draft na 22h, kao sto je bilo na pocetku.znaci, 45 minuta kasnije
Ros Posted October 27, 2013 Author Posted October 27, 2013 ovde:http://basketball.fantasysports.yahoo.com/nba/10010/draftresultsmozete jos jednom proveriti da li sam dobro postavio keepere.
teacher Posted October 27, 2013 Posted October 27, 2013 sve ok, što se mene tiče. kyrie u 3. i peković u 10. rundi
Ros Posted October 29, 2013 Author Posted October 29, 2013 da se podsetim mog drafta prve edicije shumske lige: Granicar 1. (4) Kobe Bryant (LAL - SG) 2. (29) Shaquille O'Neal (Bos - C) 3. (36) Carmelo Anthony (NY - SF) 4. (61) Tony Parker (SA - PG) 5. (68) Kenyon Martin (NY - PF) 6. (93) Jalen Rose (Pho - SG,SF) 7. (100) Antoine Walker (Mem - SF,PF) 8. (125) Erick Dampier (Atl - C) 9. (132) Michael Olowokandi (Bos - C) 10. (157) Chucky Atkins (Pho - PG) 11. (164) Juwan Howard (Mia - SF,PF)
Greek Freak Posted November 15, 2013 Posted November 15, 2013 Upravo mi proso trejd (yahoo fantasy), dao Pierce-a i Kanter-a, uzeo Bledsoe-a i Sanders-a (out 6 nedelja zbog povrede palca). Dobar dil ili pucanje u nogu? :P Onako pitam, interesuje me misljenje kolega fantasy entuzijasta. Fala vi unapred :)P.S. Znam da precizan odgovor zavisi od kategorija koje se prate u konkretnoj ligi, ostatka mog tima i sl, al nisam hteo da smaram detaljima.
Daddy Cool Posted November 28, 2013 Posted November 28, 2013 Po meni dobar trejd za tebe. Pirs mator, Kanter jos uvek nije sigurna stvar... osim ako se kod Bledsoa ne ispostavi da je neki zesci problem, ovo sto ne igra poslednjih 4-5 utakmica.
Timmi Posted February 14, 2014 Posted February 14, 2014 (edited) radi li vam sajt? vidim da na twitteru pisu da je sve u redu, a meni i dalje ne radi. edit: radi nakon ciscenja kesa Edited February 14, 2014 by Timmi
Ros Posted March 17, 2014 Author Posted March 17, 2014 sacuvao sam rostere. posto ekipa koja nije prosla u play-off ne igra vise, onda sam zakljucao timove za izmene. sto opet znaci da zaista mozemo kao finalne rostere uzeti sastave na kraju lige, s tim da timovi koji bivaju porazeni ce biti zakljucani za izmene. znaci, do sledeceg ponedeljka u 9h svih 8 mogu praviti izmene kako god zele. od ponedeljka samo polufinalisti do kraja lige mogu menjati. kaj velite?
Timmi Posted March 17, 2014 Posted March 17, 2014 uzmi te timove koji su jutros osvanuli i to je to. ne moras bilo sta da zakljucavas.
Nemanja Posrbica Posted April 7, 2014 Posted April 7, 2014 Čestitke Rose. Malo su me izdali Lawson, Martin i Love u zadnja dva dana, ali ne verujem da bi to nešto krucijalno promenilo stvari, možda max 6-5 za tebe. Nije loše za mene srebro.
Ros Posted April 7, 2014 Author Posted April 7, 2014 Čestitke Rose. Malo su me izdali Lawson, Martin i Love u zadnja dva dana, ali ne verujem da bi to nešto krucijalno promenilo stvari, možda max 6-5 za tebe. Nije loše za mene srebro. hvala :) bila dobra liga kao i prethodnih godina. moj tim bio najbolji kad je najvise trebalo: u poslednjih 5 nedelja. kukao sam dugo jer nisam ostavio ajzeju tomasa kao keepera, ali se ispostavilo kao odlicno jer on nije ni igrao u plej ofu.
Ros Posted April 7, 2014 Author Posted April 7, 2014 cestitke, rose hvala, i tebi cestitke za money ligu :)
Timmi Posted April 9, 2014 Posted April 9, 2014 definitivno se pokazao kao pravi potez da se u ovoj poslednjoj sedmici ne igraju finala. vec veceras nekoliko timova odmara startere.
Recommended Posts