Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

NBA Fantasy 13/14

Featured Replies

• Author
sanders, asik, drummond
moras ih poslagati kao 9, 10 i 11
  • Replies 89
  • Views 7.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted Images

• Author

kod menedavis, beal, harris(?)

znaci, igrac mora biti u timu 16. marta i bar tri sedmice ukupno u bilo kom trenutku prije playoffa? meni gasol ide u 5. rundi, zar ne?

• Author
znaci, igrac mora biti u timu 16. marta i bar tri sedmice ukupno u bilo kom trenutku prije playoffa? meni gasol ide u 5. rundi, zar ne?
ne u bilo kom trenutku, vec 16 mart mora biti u te tri nedelje. teoretski moze da bude poslednje tri nedelje regularnog dela, ali i kompletan play-off.znaci:23. feb - 16. mart24. feb - 17. mart25. feb - 18. mart....16. mart - 6. aprilgasol u 5-oj rundi, da.

Edited by Ros

pa dobro, ali po tome bih ja mogao da uradim isti potez kao prosle sezone. uzmes igraca 16. marta i drzis citav playoff (koji ne igras).

Ma bre keeperi se biraju pre playoffa...mislim da je Ros lose rekao. Treba imati igraca u timu minimum tri nedelje pre playoffa da bi ga mogao zadrzati za keepera...posle se moze i otpustiti, ostaje tvoj igrac...Ros, ne vidim kakve veze ima playoff fantasy-a sa keeperima?

• Author

moram pogledati topik od prosle sezone. tad mi je sve zvucalo logicno i lako.mozda sam zaista sad lose napisao.

• Author

proverih sta smo pisali proletos.bezveze je to.nikakve izmene onda. deadline je odlucujuci i gotovo. uvek ce biti neko da lovi odbacene samo zbog keepera. nema za to leka.ti svejedno nikad ne pobede :D

A je l mogu da zadrzim samo dva kipera ili moram 3?Ako mogu samo 2 onda Rondo i Vucevic

A je l mogu da zadrzim samo dva kipera ili moram 3?Ako mogu samo 2 onda Rondo i Vucevic
mozes od 0 do 3
moras ih poslagati kao 9, 10 i 11
asik 9, drummond 10, sanders 11sto se kuljenja sa fa liste tice, ne znam sta ste smislili, ali igrac mora na kraju da bude u timu. glupo je da se igrac u nekom trenutku otpusti, a da i dalje moze da bude tvoj keeper.
  • Author

vec sam podesio tako da eliminisani timovi bivaju automatski zakljucani i ne mogu vrsiti nikakve transakcije.Znaci, timovi koji ne prodju u play off ce biti zakljucani 15. marta, cime je za njih 16. mart deadline.Mozemo se dogovoriti da onda timovi koji ispadnu u prvom kolu play off takodje budu zakljucani (5-8 mesto), a polufinalisti onda nece ni imati deadline vec ce roster zadnjeg dana biti za keepere.?

Za Keepere bi trebalo da se racuna poslednji dan regularnog dela. Bezveze je drzati kvalitetnog, a povredjenog igraca i gubiti playoff seriju, samo da bi zadrzao pravo da ga zadrzis sledece sezone.

evo i keeperi.u koloni "pick" se vidi kako je igrac upao u tim: ili kao pick od prethodnog drafta, ili pokupljen sa FAu koloni "keeper" se vidi koliko je puta igrac ostavljen kao keeperigraci u crvenom se ne mogu ostaviti kao keepere, zato sto su ili birani u prve 3 runde ili biran maksimalnih 3 puta (max).NBA_Keepers2013.JPG
Ne mogu da verujem kakav sam banditski tim imao... ne ostavljam nikoga.
Za Keepere bi trebalo da se racuna poslednji dan regularnog dela. Bezveze je drzati kvalitetnog, a povredjenog igraca i gubiti playoff seriju, samo da bi zadrzao pravo da ga zadrzis sledece sezone.
+1