Jump to content
IGNORED

NBA Fantasy 13/14

Ros

Recommended Posts

Posted
sanders, asik, drummond
moras ih poslagati kao 9, 10 i 11
  • Replies 89
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Ros

31

• Daddy Cool

15

• LeBron

14

• Timmi

11

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

znaci, igrac mora biti u timu 16. marta i bar tri sedmice ukupno u bilo kom trenutku prije playoffa? meni gasol ide u 5. rundi, zar ne?

Posted (edited)
znaci, igrac mora biti u timu 16. marta i bar tri sedmice ukupno u bilo kom trenutku prije playoffa? meni gasol ide u 5. rundi, zar ne?
ne u bilo kom trenutku, vec 16 mart mora biti u te tri nedelje. teoretski moze da bude poslednje tri nedelje regularnog dela, ali i kompletan play-off.znaci:23. feb - 16. mart24. feb - 17. mart25. feb - 18. mart....16. mart - 6. aprilgasol u 5-oj rundi, da. Edited by Ros
Posted

pa dobro, ali po tome bih ja mogao da uradim isti potez kao prosle sezone. uzmes igraca 16. marta i drzis citav playoff (koji ne igras).

Posted

Ma bre keeperi se biraju pre playoffa...mislim da je Ros lose rekao. Treba imati igraca u timu minimum tri nedelje pre playoffa da bi ga mogao zadrzati za keepera...posle se moze i otpustiti, ostaje tvoj igrac...Ros, ne vidim kakve veze ima playoff fantasy-a sa keeperima?

Posted

moram pogledati topik od prosle sezone. tad mi je sve zvucalo logicno i lako.mozda sam zaista sad lose napisao.

Posted

proverih sta smo pisali proletos.bezveze je to.nikakve izmene onda. deadline je odlucujuci i gotovo. uvek ce biti neko da lovi odbacene samo zbog keepera. nema za to leka.ti svejedno nikad ne pobede :D

Posted

A je l mogu da zadrzim samo dva kipera ili moram 3?Ako mogu samo 2 onda Rondo i Vucevic

Posted
A je l mogu da zadrzim samo dva kipera ili moram 3?Ako mogu samo 2 onda Rondo i Vucevic
mozes od 0 do 3
Posted
moras ih poslagati kao 9, 10 i 11
asik 9, drummond 10, sanders 11sto se kuljenja sa fa liste tice, ne znam sta ste smislili, ali igrac mora na kraju da bude u timu. glupo je da se igrac u nekom trenutku otpusti, a da i dalje moze da bude tvoj keeper.
Posted

vec sam podesio tako da eliminisani timovi bivaju automatski zakljucani i ne mogu vrsiti nikakve transakcije.Znaci, timovi koji ne prodju u play off ce biti zakljucani 15. marta, cime je za njih 16. mart deadline.Mozemo se dogovoriti da onda timovi koji ispadnu u prvom kolu play off takodje budu zakljucani (5-8 mesto), a polufinalisti onda nece ni imati deadline vec ce roster zadnjeg dana biti za keepere.?

Posted

Za Keepere bi trebalo da se racuna poslednji dan regularnog dela. Bezveze je drzati kvalitetnog, a povredjenog igraca i gubiti playoff seriju, samo da bi zadrzao pravo da ga zadrzis sledece sezone.

Posted
evo i keeperi.u koloni "pick" se vidi kako je igrac upao u tim: ili kao pick od prethodnog drafta, ili pokupljen sa FAu koloni "keeper" se vidi koliko je puta igrac ostavljen kao keeperigraci u crvenom se ne mogu ostaviti kao keepere, zato sto su ili birani u prve 3 runde ili biran maksimalnih 3 puta (max).NBA_Keepers2013.JPG
Ne mogu da verujem kakav sam banditski tim imao... ne ostavljam nikoga.
Posted
Za Keepere bi trebalo da se racuna poslednji dan regularnog dela. Bezveze je drzati kvalitetnog, a povredjenog igraca i gubiti playoff seriju, samo da bi zadrzao pravo da ga zadrzis sledece sezone.
+1