Ros Posted September 25, 2013 Author Posted September 25, 2013 sanders, asik, drummondmoras ih poslagati kao 9, 10 i 11
Timmi Posted September 25, 2013 Posted September 25, 2013 znaci, igrac mora biti u timu 16. marta i bar tri sedmice ukupno u bilo kom trenutku prije playoffa? meni gasol ide u 5. rundi, zar ne?
Ros Posted September 25, 2013 Author Posted September 25, 2013 (edited) znaci, igrac mora biti u timu 16. marta i bar tri sedmice ukupno u bilo kom trenutku prije playoffa? meni gasol ide u 5. rundi, zar ne?ne u bilo kom trenutku, vec 16 mart mora biti u te tri nedelje. teoretski moze da bude poslednje tri nedelje regularnog dela, ali i kompletan play-off.znaci:23. feb - 16. mart24. feb - 17. mart25. feb - 18. mart....16. mart - 6. aprilgasol u 5-oj rundi, da. Edited September 25, 2013 by Ros
Timmi Posted September 25, 2013 Posted September 25, 2013 pa dobro, ali po tome bih ja mogao da uradim isti potez kao prosle sezone. uzmes igraca 16. marta i drzis citav playoff (koji ne igras).
LeBron Posted September 25, 2013 Posted September 25, 2013 Ma bre keeperi se biraju pre playoffa...mislim da je Ros lose rekao. Treba imati igraca u timu minimum tri nedelje pre playoffa da bi ga mogao zadrzati za keepera...posle se moze i otpustiti, ostaje tvoj igrac...Ros, ne vidim kakve veze ima playoff fantasy-a sa keeperima?
Ros Posted September 25, 2013 Author Posted September 25, 2013 moram pogledati topik od prosle sezone. tad mi je sve zvucalo logicno i lako.mozda sam zaista sad lose napisao.
Ros Posted September 25, 2013 Author Posted September 25, 2013 proverih sta smo pisali proletos.bezveze je to.nikakve izmene onda. deadline je odlucujuci i gotovo. uvek ce biti neko da lovi odbacene samo zbog keepera. nema za to leka.ti svejedno nikad ne pobede :D
Borko Posted September 25, 2013 Posted September 25, 2013 A je l mogu da zadrzim samo dva kipera ili moram 3?Ako mogu samo 2 onda Rondo i Vucevic
LeBron Posted September 25, 2013 Posted September 25, 2013 A je l mogu da zadrzim samo dva kipera ili moram 3?Ako mogu samo 2 onda Rondo i Vucevicmozes od 0 do 3
Lloyd Wyman Posted September 26, 2013 Posted September 26, 2013 moras ih poslagati kao 9, 10 i 11asik 9, drummond 10, sanders 11sto se kuljenja sa fa liste tice, ne znam sta ste smislili, ali igrac mora na kraju da bude u timu. glupo je da se igrac u nekom trenutku otpusti, a da i dalje moze da bude tvoj keeper.
Ros Posted September 26, 2013 Author Posted September 26, 2013 vec sam podesio tako da eliminisani timovi bivaju automatski zakljucani i ne mogu vrsiti nikakve transakcije.Znaci, timovi koji ne prodju u play off ce biti zakljucani 15. marta, cime je za njih 16. mart deadline.Mozemo se dogovoriti da onda timovi koji ispadnu u prvom kolu play off takodje budu zakljucani (5-8 mesto), a polufinalisti onda nece ni imati deadline vec ce roster zadnjeg dana biti za keepere.?
Daddy Cool Posted September 28, 2013 Posted September 28, 2013 Za Keepere bi trebalo da se racuna poslednji dan regularnog dela. Bezveze je drzati kvalitetnog, a povredjenog igraca i gubiti playoff seriju, samo da bi zadrzao pravo da ga zadrzis sledece sezone.
Daddy Cool Posted September 28, 2013 Posted September 28, 2013 evo i keeperi.u koloni "pick" se vidi kako je igrac upao u tim: ili kao pick od prethodnog drafta, ili pokupljen sa FAu koloni "keeper" se vidi koliko je puta igrac ostavljen kao keeperigraci u crvenom se ne mogu ostaviti kao keepere, zato sto su ili birani u prve 3 runde ili biran maksimalnih 3 puta (max). Ne mogu da verujem kakav sam banditski tim imao... ne ostavljam nikoga.
LeBron Posted September 28, 2013 Posted September 28, 2013 Za Keepere bi trebalo da se racuna poslednji dan regularnog dela. Bezveze je drzati kvalitetnog, a povredjenog igraca i gubiti playoff seriju, samo da bi zadrzao pravo da ga zadrzis sledece sezone.+1
Recommended Posts