LeBron Posted September 20, 2013 Posted September 20, 2013 Ros, daj spisak za kipere...Sonics ne planira da obnavlja onu keeper ligu, hoce li neki ozbiljniji igraci da pravimo novu keeper, sa pravilima kako se dogovorimo?
Ivo Petović Posted September 20, 2013 Posted September 20, 2013 Ros, daj spisak za kipere...Sonics ne planira da obnavlja onu keeper ligu, hoce li neki ozbiljniji igraci da pravimo novu keeper, sa pravilima kako se dogovorimo?Ja sam za.
Daddy Cool Posted September 20, 2013 Posted September 20, 2013 Ros, daj spisak za kipere...Sonics ne planira da obnavlja onu keeper ligu, hoce li neki ozbiljniji igraci da pravimo novu keeper, sa pravilima kako se dogovorimo?Jos bolju i stariju od one!Na raspolaganju sam... a Officially unofficial ostaje? Meni stoji da sam dobio Invitation ali kad kliknem Renew kaze mi da su popunjena sva mesta.
LeBron Posted September 20, 2013 Posted September 20, 2013 (edited) Jos bolju i stariju od one!Na raspolaganju sam... a Officially unofficial ostaje? Meni stoji da sam dobio Invitation ali kad kliknem Renew kaze mi da su popunjena sva mesta.Ostaje, i meni je tako bilo...posalji Ivanu mail da ti to resi nekako...Ajd smisljaj keeper pravila, i ako imas jos nekog ozbiljnog igraca pa da se dogovaramo...Odavde jos mogu Ros, Timmi, Posrbica...i ne znam ko jos?Ikar ako hoce? Muslin, Teacher? Petovica vec racunam... Edited September 20, 2013 by LeBron
Ros Posted September 21, 2013 Author Posted September 21, 2013 moze sonics da obnovi onu keeper ligu, pa da preda nekom administraciju.napravicu spisak od nedelje. nadam se. sad sam malo u guzvi.
Borko Posted September 22, 2013 Posted September 22, 2013 Ja sam isto za novu kiper ligu, ako sam pozvan, ali da bude malo drugacije, ja mislim da je malo glupo da neko zauvek drzi Dzejmsa, Vejda i Irvinga, ili onaj drugi tim kvaka22, on je oduvek imao Entonija, Novickog, lazni tim Durena i Pola, malo zanimljivije da bude, a ne uvek isti da su najjaci
teacher Posted September 22, 2013 Posted September 22, 2013 (edited) Dajte pozivnicu za keeper, iako nisam ozbiljan igračSent from my iPad using Tapatalk HD Edited September 22, 2013 by teacher
Timmi Posted September 23, 2013 Posted September 23, 2013 aj racunajte i na mene ako ima mjesta, mada mi se cini da su mi i ove 4 previse.
Ros Posted September 23, 2013 Author Posted September 23, 2013 nemam ja vremena za jos jedno administriranje :(
LeBron Posted September 23, 2013 Posted September 23, 2013 Timmi, Petovic, Posrbica...ajde neko od vas da bude komesar?
Daddy Cool Posted September 23, 2013 Posted September 23, 2013 Kad cujem rec komesar setim se filma "Bosko Buha" :-) pa jel imamo nekoga sa iskustvom?
LeBron Posted September 23, 2013 Posted September 23, 2013 Ma lako je voditi ligu, ajd dajte predloge za keeper pravila?
Recommended Posts