Jump to content
IGNORED

NBA Fantasy 13/14

Ros

Recommended Posts

Posted

Ros, daj spisak za kipere...Sonics ne planira da obnavlja onu keeper ligu, hoce li neki ozbiljniji igraci da pravimo novu keeper, sa pravilima kako se dogovorimo?

• Replies 89
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Ros

31

• Daddy Cool

15

• LeBron

14

• Timmi

11

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted
Ros, daj spisak za kipere...Sonics ne planira da obnavlja onu keeper ligu, hoce li neki ozbiljniji igraci da pravimo novu keeper, sa pravilima kako se dogovorimo?
Ja sam za.
Posted
Jos bolju i stariju od one!Na raspolaganju sam... a Officially unofficial ostaje? Meni stoji da sam dobio Invitation ali kad kliknem Renew kaze mi da su popunjena sva mesta.
Posted (edited)
Jos bolju i stariju od one!Na raspolaganju sam... a Officially unofficial ostaje? Meni stoji da sam dobio Invitation ali kad kliknem Renew kaze mi da su popunjena sva mesta.
Ostaje, i meni je tako bilo...posalji Ivanu mail da ti to resi nekako...Ajd smisljaj keeper pravila, i ako imas jos nekog ozbiljnog igraca pa da se dogovaramo...Odavde jos mogu Ros, Timmi, Posrbica...i ne znam ko jos?Ikar ako hoce? Muslin, Teacher? Petovica vec racunam... Edited by LeBron
Posted

moze sonics da obnovi onu keeper ligu, pa da preda nekom administraciju.napravicu spisak od nedelje. nadam se. sad sam malo u guzvi.

Posted

Ja sam isto za novu kiper ligu, ako sam pozvan, ali da bude malo drugacije, ja mislim da je malo glupo da neko zauvek drzi Dzejmsa, Vejda i Irvinga, ili onaj drugi tim kvaka22, on je oduvek imao Entonija, Novickog, lazni tim Durena i Pola, malo zanimljivije da bude, a ne uvek isti da su najjaci

Posted (edited)

Dajte pozivnicu za keeper, iako nisam ozbiljan igračSent from my iPad using Tapatalk HD

Edited by teacher
Posted

aj racunajte i na mene ako ima mjesta, mada mi se cini da su mi i ove 4 previse.

Posted

nemam ja vremena za jos jedno administriranje :(

Posted

Timmi, Petovic, Posrbica...ajde neko od vas da bude komesar?

Posted

Kad cujem rec komesar setim se filma "Bosko Buha" :-) pa jel imamo nekoga sa iskustvom?

Posted

Ma lako je voditi ligu, ajd dajte predloge za keeper pravila?