Ros Posted September 16, 2013 Posted September 16, 2013 cirkus krece.poslao sam pozivnice.cim dospem napravicu excel sa keeperima kao i ranije
Ivo Petović Posted September 16, 2013 Posted September 16, 2013 Ako imate neku nekomplikovanu, a ozbiljnu, ligu - zovite :)
Ros Posted September 16, 2013 Author Posted September 16, 2013 Ima roto liga. Ova ozbiljna je komplikovana i puna. Ocekujem da i Ivan pokrene svoje dve lige
zoki Posted September 16, 2013 Posted September 16, 2013 Ako ima interesenata za II Ligu kao na Football-u neka se jave pa da pravimo... Bar 6 bi bilo ok...
LeBron Posted September 16, 2013 Posted September 16, 2013 Ima roto liga. Ova ozbiljna je komplikovana i puna. Ocekujem da i Ivan pokrene svoje dve ligeRos, kako se obnavlja liga? Nesto me zajebava za onu moju razvojnu...Zoki, mozda ce biti neko slobodno mesto u toj, pa ako si igrao ranije zvacu te...
LeBron Posted September 16, 2013 Posted September 16, 2013 Generalno u okviru PPP-a postoje 3 ili 4 lige sa visegodisnjom tradicijom...tesko je ovde napraviti kao na PPPremier league fantasy jedinstvene prvu i drugu ligu...
Ros Posted September 17, 2013 Author Posted September 17, 2013 Ros, kako se obnavlja liga? Nesto me zajebava za onu moju razvojnu...Zoki, mozda ce biti neko slobodno mesto u toj, pa ako si igrao ranije zvacu te...to bi trebalo biti lako.nahttp://basketball.fantasysports.yahoo.com/nbabi trebao da imas spisak svih liga koje si igrao prosle godine i onda ili "Renew" (ako si admin) ili "Send Reminder" (ako nisi).ako to ne uspe, onda idi na "Create a League", gde ces moci da preneses podesavanje bilo koje lige u kojoj igras, kao i igrace da im posalje pozivnicu
Ivo Petović Posted September 17, 2013 Posted September 17, 2013 Ima roto liga. Ova ozbiljna je komplikovana i puna. Ocekujem da i Ivan pokrene svoje dve ligeOk, thx - nisam baš za roto. Nedostajaće mi jedna liga ove godine, pa rekoh da se uvalim ako ima mesta (pod uslovom da Ivan ne zaboravi da pokrene svoje lige).
Daddy Cool Posted September 18, 2013 Posted September 18, 2013 Ima roto liga. Ova ozbiljna je komplikovana i puna. Ocekujem da i Ivan pokrene svoje dve ligeRose, odlucio sam da se ove sezone zahvalim na pozivu za Roto. Za dve godine igranja mi se nije primila, pa da ne tovarim sebi obavezu, posto imam u najavi jos jednu kvalitetnu H2H.
Timmi Posted September 18, 2013 Posted September 18, 2013 steta... jebemu, jel samo ja vise volim roto od h2h liga?
Daddy Cool Posted September 19, 2013 Posted September 19, 2013 steta... jebemu, jel samo ja vise volim roto od h2h liga?Pa ne znam... svaki Fantasy je dobar, ali cisto da ne preterujem ako mi vec nije zadovoljstvo. Glupo mi da otaljavam i pri tom trosim vreme, koga znam da cu imati manje nego ranije.
Ros Posted September 19, 2013 Author Posted September 19, 2013 Rose, odlucio sam da se ove sezone zahvalim na pozivu za Roto. Za dve godine igranja mi se nije primila, pa da ne tovarim sebi obavezu, posto imam u najavi jos jednu kvalitetnu H2H.nije problem. razumem.lepo sto si javio, da ne cekam :)
Recommended Posts