giuseppe Posted September 9, 2013 Posted September 9, 2013 Oasis, What's The Story (Morning Glory). Ubili načisto. Posle prsli naskrozSent from Tapatalk 2
ordi Posted September 9, 2013 Posted September 9, 2013 vidis, meni je njin prvenac daleko bolji.supersonic je najgenijalnija oazina stvar ikada
boshoku Posted September 9, 2013 Posted September 9, 2013 a ne, ne, nipošto:http://www.youtube.com/watch?v=i_2mWhfOhGU
giuseppe Posted September 9, 2013 Posted September 9, 2013 Ej, volim ja prvi. Po definiciji topika, tražimo isti ako ne i bolji drugi album; ovde je bar isti. Supersonic zakiva :)Sent from Tapatalk 2
giuseppe Posted September 9, 2013 Posted September 9, 2013 "Live forever" treba da je neki među-singl, ne?Sent from Tapatalk 2
boshoku Posted September 9, 2013 Posted September 9, 2013 ako može drugi album, može i drugi singl:http://www.youtube.com/watch?v=9OU_ckUMUkA
ordi Posted September 9, 2013 Posted September 9, 2013 (edited) jes, sekla sam se na tu, uz koju sam ih i zavolela. no, medjutim, mozak mi je isprala. odo da nadjem kompakt cede da pustim, nisam eonima, sramotaedit: brzi ste. o live forever zborim. Edited September 9, 2013 by orderka
Hella Posted September 9, 2013 Posted September 9, 2013 koji sam ja moron, kako sam smetnuo s uma pajks pik Drugih Albuma.
henrik larsson Posted September 9, 2013 Posted September 9, 2013 ako može drugi album, može i drugi singl:http://www.youtube.com/watch?v=9OU_ckUMUkA Jedan od najjadnijih (u smislu bezmudosti i odrađivanja) certova koje sam odgledo u životu. Srećom, posle toga sam zabo gosn Bareta i njegov bend na manjem stejdžu, i oporavio se preko svake mere.
MocaVukotic Posted September 9, 2013 Posted September 9, 2013 E, najslabiji.Cepelini nemaju najslabiji album.Mis'im, Led Zeppelin II je k'o Terminator 2.a jebem ga, meni je najlošiji, a da paradoks bude veći, baš preko njega sam ušao u zepp. svidelo mi se i onda uzeo i keca i odlepio skroz. posle nabavio sve ostalo i do danas me najmanje na slušanje mami dvojka. vratim im se svako malo, ali nekako baš dvojku najmanje slušam / najviše pesama skipujem. kec i trojka daleko ispred svih ostalih albuma.
boshoku Posted September 9, 2013 Posted September 9, 2013 Jedan od najjadnijih (u smislu bezmudosti i odrađivanja) certova koje sam odgledo u životu. Srećom, posle toga sam zabo gosn Bareta i njegov bend na manjem stejdžu, i oporavio se preko svake mere.e, ako je to bilo na egzitu, potpuno saglasje - msm da nisam ostao duže od druge pesme - smorili za sve pareali kada sam prvi put čuo rstva, nekako mi bila kul, a i sada je
Tsai Posted September 9, 2013 Posted September 9, 2013 the freewheelin', jashta...mozda i a saucerful of secrets
Parsons Posted September 9, 2013 Posted September 9, 2013 (edited) evo dole Edited September 9, 2013 by Parsons
Recommended Posts