October 23, 201311 yr Ne vredi tu kukati, nema spasa. Ja sam ubacio Mitraru, izbacio Bruna, zadrzao Karavhala... Ako nesto i omasim, nije neka stetaSent from my Nexus 4
October 23, 201311 yr Author Jos kontam oko 8 cu da pogledam sastave i resim preostalu dilemu oko izmena. Nocas sam zamenila jednog i prebacila traku s Mesija na Kristinu, misleci da ce to da uradi i bob loblow, ali nije.
October 23, 201311 yr Ja sam hteo jos sinoc da sve obavim ali nisam mogao jer je nekakvo racunanje bilo u toku, iskenjam se i na uefu.
October 23, 201311 yr Author Ma uzasni su, nikad ne moze odmah posle kraja prvog dana da se menja, nego mora da se ceka bar par sati, kao da na prste racunaju.
October 23, 201311 yr Ohoho, lepo ide! Roni© komada dva, Riberi iz penala. Jedino onaj vrljavi Kavani nume nista duradi
October 23, 201311 yr Jankosanovim pulenima kapiten Zlatan a meni Kristina, jurimo se Послато са GT-I9001 користећи Тапаток 2
October 23, 201311 yr Author Nocas sam zamenila jednog i prebacila traku s Mesija na Kristinu, misleci da ce to da uradi i bob loblow, ali nije. Bravo ja. Taman zbog toga vodim.
October 23, 201311 yr Nema Persija i Bruna ali Kristina, Ibra kapiten i Alaba vade kestenje iz vatre.