zoki Posted October 3, 2013 Posted October 3, 2013 Sta se zalis, Zoki, ionako si me pobedio. :) Kontam da ce mu dodati odbranu.Dodali mu... :thumbup:Divlja karta uspešno odrađena, 78 poena a ako je tačna tabela, najbolji u ovom kolu... :) Biće super u grupi, svi imamo po jednu pobedu...
Mauci Posted October 3, 2013 Posted October 3, 2013 Koliko imam bodova i kako sam prosao?Ovaj put ozbiljno, nisam pri kompu... 61pts si uzeo.Izgubih od Karla Piklingtona, on imao treci aj apeti najbolji skor u ovom kolu kod nas.Alright? :)
Tolaa Posted October 3, 2013 Author Posted October 3, 2013 Kad ce biti apdejtovana h2h stranica?Kada se ispune sledeca tri uslova:1. ubace se automatske izmene koje jos uvek nisu ubacene (a da bi se to proverilo, morala sam prvo da iskopam tim koji nije vrsio menadzerske i koji je imao igrace koji nisu igrali);2. apdejtuju se tabele posle toga i3. budem imala vremena.
Moća Posted October 3, 2013 Posted October 3, 2013 Alright? :)Znaci ti si taj!Sent from my GT-I9000 using Tapatalk
Tolaa Posted October 3, 2013 Author Posted October 3, 2013 Uneti su rezultati. http://www.haxball.gr/group/view/9026
*edited by mod Posted October 22, 2013 Posted October 22, 2013 Malo mi ubija car to sto mi gotovo svi igraci igraju u jednom danu pa mi je malo zeznuto zbog kapitenstava ali dokle god belezim dobre rezultate necu da se zalim. Doduse eto danas sam hteo da izmenim crvenog Boatenga i ubacim nekog danasnjeg odbrambenog ali Alaba je bio preveliko iskusenje da ga ne stavim, imajuci u vidu da igraju sa Plzencima.
San Epifanio Posted October 22, 2013 Posted October 22, 2013 Divlja karta aktivirana. Ne bi bilo lepo protiv Feia da se brukam
nbg4ever Posted October 22, 2013 Posted October 22, 2013 Ja ubacio Ronija & Remzija. Hteo wc, ali mi bilo glupo da ga trosim na 5 transfera.Sheep fucker ©
San Epifanio Posted October 22, 2013 Posted October 22, 2013 (edited) Hoce li uracunati asistenciju Banetu?edit: hoce :) Edited October 22, 2013 by San Epifanio
Mauci Posted October 23, 2013 Posted October 23, 2013 Poserem se na Ruse i njihove rane termine. Toliko.
Recommended Posts