*edited by mod Posted October 2, 2013 Posted October 2, 2013 Polako treba jos nesto valjda da uradi. A mogao bi i Van Persi da se malo razmrda.
Hudersfield Posted October 2, 2013 Posted October 2, 2013 (edited) Izgubiću zbog glupog Zenita. Imam -2 na transfer viška jer sam doveo Keržakova i Hulka. Kako debilan potez...Edit: Evo i Ibra mi se posra na glavu...Čestitam Pavle! Edited October 2, 2013 by Hudersfield
*edited by mod Posted October 2, 2013 Posted October 2, 2013 (edited) Izgubiću zbog glupog Zenita. Imam -2 na transfer viška jer sam doveo Keržakova i Hulka. Kako debilan potez...Edit: Evo i Ibra mi se posra na glavu...Čestitam Pavle!Polako sa cestitkama. Tesko da ce mi GK ostati CS a onda ako Galata ne primi gol do kraja, svasta je moguce.EDIT : As I was saying... Edited October 2, 2013 by pavllle
San Epifanio Posted October 2, 2013 Posted October 2, 2013 Zoran Tosic sa 10 poena na klupi .Mogao si i Ronalda da ostavis na klupi, pa da bude interesantno. Cestitke u svakom slucaju
zoki Posted October 2, 2013 Posted October 2, 2013 Golman Levera odbranio penal ali ga primio iz odbitka a ove sise mu nisu računale tu odbranu...
Tolaa Posted October 2, 2013 Author Posted October 2, 2013 Sta se zalis, Zoki, ionako si me pobedio. :) Kontam da ce mu dodati odbranu.
Feindouno Posted October 2, 2013 Posted October 2, 2013 Koliko imam bodova i kako sam prosao?Ovaj put ozbiljno, nisam pri kompu...
Moća Posted October 2, 2013 Posted October 2, 2013 61pts si uzeo.Izgubih od Karla Piklingtona, on imao treci aj apeti najbolji skor u ovom kolu kod nas.
Pokojni Ruxin Posted October 2, 2013 Posted October 2, 2013 Loše, loše, dogurah do čitavih 50. Bar nemam šta da se nerviram što sam ostavio traku Rojsu i što su mi u timu Mandžuka i Isko, izgubio bih kakvu kod kombinaciju da sam pravio....čestitke tsva!
*edited by mod Posted October 2, 2013 Posted October 2, 2013 Pobeda uz odbranjeno peto mesto uprkos tome sto je Boateng mamlaz dobio crveni karton. Sledece kolo ce biti zanimljivo. Mozda ce morati da radi i WC, ipak moram da menjam pola veznog reda, vratim Mesija, izbacim Van Persija i Lichteinera bar.
Recommended Posts