August 4, 201410 yr Krleta u ambasadore! Dobro mu stoje italijanske naočare, to mu je dovoljno od stručnosti... Ma ne. Taman mu krenulo lepo u Šest dana juna. Edited August 4, 201410 yr by Yoda
August 5, 201410 yr Just Leon @JoshkaTheDude 5m Moj danasnji idol! Proglasit ga za dozivotnog Ravnatelja pic.twitter.com/BoTqHP9dME
August 5, 201410 yr Author čovek je potpuno u pravu. travu treba stavljati u pajp ili vaporajzer, bolji je rad i ne truješ se.
August 6, 201410 yr Krle nastavlja sa ubitacnim analogijama: Po mom skromnom mišljenju, proslava Oluje, u civilizacijskom smislu, gora je nego da Srbija praznuje Dan srebreničkog masakra.
August 6, 201410 yr bice ambasador buduci gost kod exbicarke na b92 radiju, samo nisam cula kada. to ce biti clash of the titans.
August 6, 201410 yr Krletu se stvarno vreme da nabavi neki bolji kompjuter pa da se navuče na "World of Tanks" ili neke korejske magove, pa da se malo skine sa socijalnih mreža....
August 6, 201410 yr Just Leon @JoshkaTheDude 5m Moj danasnji idol! Proglasit ga za dozivotnog Ravnatelja pic.twitter.com/BoTqHP9dME Usridu!
August 6, 201410 yr bice ambasador buduci gost kod exbicarke na b92 radiju, samo nisam cula kada. to ce biti clash of the titans.Ladno sam ga malopre slučajno slušao u kolima kod te male (mnogo 'rapav glas ima za radio), bio pun analogija, rekao bolje da šetamo pored auto-puta i gutamo isparenja nego da blejimo u političare na TV. Mala se ubi od kliberenja. Edited August 6, 201410 yr by Yoda
August 8, 201410 yr Nebojša Krstić @Krle22 16m U Floridi, na primer, postoji smrtna kazna. Da li je to čini zaostalom, necivilizovanom i nehumanom u odnosu na Srbiju? Ne znam, pitam. I sad, da ga čovek pita: U Evropskoj uniji ne postoji smrtna kazna. Da li je to čini zaostalom, necivilizovanom i nehumanom u odnosu na Floridu, šta mislite, šta bi rekao? edi(k)t: nema gledanja u njegov tviter- nalog :P Edited August 8, 201410 yr by Sir Oliver