copkillah Posted June 7 Posted June 7 malo ko je tupav za politiku kao ova žena, najobičnija štetočina 5
Misko Posted June 7 Posted June 7 9 minutes ago, copkillah said: malo ko je tupav za politiku kao ova žena, najobičnija štetočina Zena debil..njen vrh Zelengore u politici je ono bazence.. sta dalje reci.. 2
copkillah Posted June 7 Posted June 7 definicija onoga da je "put do pakla popločan dobrim namerama". 1
Greek Freak Posted June 17 Posted June 17 Al nije se ni potukao, nego je pokusao da ostavi utisak da je hteo da se potuce. Double lame. 4
Misko Posted June 17 Posted June 17 34 minutes ago, JozoMujica said: Jel ovo ona Ksenija sto je botovala prvo kod DJilasa, pa kod AV? 1
đorđe geprat Posted June 17 Posted June 17 6 hours ago, Greek Freak said: Al nije se ni potukao, nego je pokusao da ostavi utisak da je hteo da se potuce. Double lame. posle će da priča kako se oomad tukao sa engleskim huliganima. isti otac. 2
copkillah Posted June 17 Posted June 17 6 hours ago, Misko said: Jel ovo ona Ksenija sto je botovala prvo kod DJilasa, pa kod AV? baš ta 1
Misko Posted June 17 Posted June 17 7 minutes ago, đorđe geprat said: posle će da priča kako se oomad tukao sa engleskim huliganima. isti otac. ma desetoricu tukao odjednom..jednim prstom.. 1
Misko Posted June 17 Posted June 17 6 hours ago, Misko said: Jel ovo ona Ksenija sto je botovala prvo kod DJilasa, pa kod AV? pamtim kako je dok je botovala kod gospdina Dragana, udarala po Cuti, Savi..po svima sem po njemu i Grbovicu, naarvno..tada je jos bio dostupan tviter nama netviterasima..
Milošica Posted June 26 Posted June 26 Ako ostavimo po strani sumnjive tviter profile u komentarima, i to da se ogroman procenat foruma možda slaže sa ovim što je Đuričko rekao, apsolutno jeste za ovu temu 1 5
Milošica Posted June 26 Posted June 26 (edited) 13 minutes ago, Eleniko said: to je generacijska stvar, ne razumeš Razumem ja i te kako šta želiš reći, samo mislim da je glupo Kao što i mi imamo neke "generacijske stvari" kojima i sam budem sklon povremeno, a objektivno su glupe. Edited June 26 by Milošica 2
Recommended Posts