renne Posted July 30, 2023 Posted July 30, 2023 14 hours ago, ragasto said: Takve reči od glumca koji je još odavno zaradio nadimak Jugodrvo... Ugodrvo Godrvo Odrvo Drvo Rvo Vo O 1
aram Posted July 30, 2023 Posted July 30, 2023 2 hours ago, renne said: Ugodrvo Godrvo Odrvo Drvo Rvo Vo O
Djuro Posted July 30, 2023 Posted July 30, 2023 Pozdravlja vas sve Bora Čorba i izvinjava se sto je srao onomad i bio glup. Oh wait. takva su vremena bila. Bora čorba u zemlji Bečkih konjušara 2
Lancia Posted July 30, 2023 Posted July 30, 2023 8 minutes ago, Moonwalker said: E da je samo Bora… Ko jos? Vidim juce negde na tviteru, ne znam dal je zajebancija, da je i sin Balasevica sa zenom otisao da zivi u Maribor. 1
Shan Jan Posted July 30, 2023 Posted July 30, 2023 7 minutes ago, Lancia said: Ko jos? Vidim juce negde na tviteru, ne znam dal je zajebancija, da je i sin Balasevica sa zenom otisao da zivi u Maribor. Ne znam za njegovog sina ali balasevic je bio i ostao jugosloven. 1
Moonwalker Posted July 30, 2023 Posted July 30, 2023 (edited) 15 minutes ago, Lancia said: Ko jos? Vidim juce negde na tviteru, ne znam dal je zajebancija, da je i sin Balasevica sa zenom otisao da zivi u Maribor. A zar je moguce ? Ne znam za malog, ne bi me cudilo. Oni su bili u Sloveniji devedesetih kad su lecili jednu od cerki posle saobracajke. Verovatno imaju nekretnine tamo. Kod ovako necega ja zaista moram da povucem rucnu jer me stepen licemerja takvih ljudi izaziva gadjenje i bes da nisam bas za normalni diskusiju. A sad su dosli ovi koji otvoreno kazu “pa sta” Edited July 30, 2023 by Moonwalker 1
radisa Posted July 30, 2023 Posted July 30, 2023 46 minutes ago, Shan Jan said: Ne znam za njegovog sina ali balasevic je bio i ostao jugosloven. Zato mu je sin pravoslavni taliban... 2
Svemir Zeka Posted July 30, 2023 Posted July 30, 2023 1 hour ago, Moonwalker said: E da je samo Bora… Taj Bora mi je prototip odvratnosti. Ništa iz detinjstva mi se nije zgadilo kao Riblja čorba 4
Popular Post kud u maglu Simoviću Posted July 30, 2023 Popular Post Posted July 30, 2023 8 minutes ago, Svemir Zeka said: Taj Bora mi je prototip odvratnosti. Ništa iz detinjstva mi se nije zgadilo kao Riblja čorba čovek je uspeo za života da uđe i izađe iz legende respekt za gospodina čorbu 9 4
đorđe geprat Posted July 30, 2023 Posted July 30, 2023 2 hours ago, Djuro said: Humano preseljenje, dobro kaze Hamlet otkad ja to sugerišem.
Recommended Posts