August 13, 20222 yr 1 hour ago, msv said: Bar je od toga odustao... Ostatak redakcije zna da čita. Dobro je, bar nešto
August 21, 20222 yr Popular Post ovaj čovek da se rodio u siromašnoj porodici bukvalno ne bi mogo da bude ni čistač ulice ne bi uspeo da nauči da drži metlu
August 21, 20222 yr ovo je cuo od sefa garant al je izbacio dosta reci a ovo sto je uzeo je ispremestao, bitno je tu, tako je radio, da ne ispusti vremenom
August 21, 20222 yr 35 minutes ago, villiem said: ovo je cuo od sefa garant al je izbacio dosta reci a ovo sto je uzeo je ispremestao, bitno je tu, tako je radio, da ne ispusti vremenom tačno tako! ovako vežbaju
August 21, 20222 yr 5 hours ago, slepa živana said: ovaj čovek da se rodio u siromašnoj porodici bukvalno ne bi mogo da bude ni čistač ulice ne bi uspeo da nauči da drži metlu
August 22, 20222 yr 1 hour ago, Lancia said: ovo ladno moze d aprodje i kao parodija na Vesaru..ali to je stvarno on..
August 25, 20222 yr Just now, Plajvi said: Sta se cudis, bar 4 miliona Srbinina se prima na ovo pa baš zato i kažem
August 25, 20222 yr Ja ne razumem sta je vise toliko interesnantno kod njega, nekako mi je on instant zdezda, ono, popularnost kako dodje, tako i ode..e sad, da li mu je pik popularnosti prosao, ili tek sledi, ne znam.. Edited August 25, 20222 yr by Misko