radisa Posted June 5, 2021 Posted June 5, 2021 3 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: šta je snr? https://en.wikipedia.org/wiki/Signal-to-noise_ratio 1
Frank Pembleton Posted June 5, 2021 Posted June 5, 2021 A koje ovaj mag misli? .... Shiit has hit the fan!
gospa buba Posted June 5, 2021 Posted June 5, 2021 ...što je popriličan blam za jednog diplomiranog inženjera elektrotehnike.ima takvih sa etfa na kamare shto posle misle da znaju sve, od klasichnog vajanja do medjunarodne ekonomije, i sve shto staje izmedju i ne shtede nas svog mishljenja o tome [emoji38]ol:dajte im da leme za milog boga da ecuju plochice, shtagod koga lozi, a nije mu dato, da se profesionalno trazi i nadje. kad etf pochne da se snalazi okolo, pa to je bogu plakati sent from bubamoto 1
kud u maglu Simoviću Posted June 5, 2021 Posted June 5, 2021 8 minutes ago, gospa buba said: ima takvih sa etfa na kamare shto posle misle da znaju sve, od klasichnog vajanja do medjunarodne ekonomije, i sve shto staje izmedju i ne shtede nas svog mishljenja o tome ol: dajte im da leme za milog boga da ecuju plochice, shtagod koga lozi, a nije mu dato, da se profesionalno trazi i nadje. kad etf pochne da se snalazi okolo, pa to je bogu plakati sent from bubamoto renesansna budaletina nemojte ljudi sve u moj bunar nek bre osnuje neku porodicu bistrih potoka 2. na rzavu, ekologija, ovo-ono, okrečite beograd, Idi vozi tramvaj, broj glasove na izborima budi društveno koristan samo nemoj da varaš ljude loša je karma
gospa buba Posted June 5, 2021 Posted June 5, 2021 mislim. omalovazavanje drugih profesija prirodno sleduje iz takvog stava. pa ne zna se kad smo gori, kao struka, realno, kad se penjemo na svoje bandere ili kad tezgarimo po tudjim zanatima. odvratno.josh pri tome misli da ga gospod dao da zasenjuje klince. i obrazovanje zezanje, svako moze sent from bubamoto 1
Frank Pembleton Posted June 6, 2021 Posted June 6, 2021 renesansna budaletina nemojte ljudi sve u moj bunar nek bre osnuje neku porodicu bistrih potoka 2. na rzavu, ekologija, ovo-ono, okrečite beograd, Idi vozi tramvaj, broj glasove na izborima budi društveno koristan samo nemoj da varaš ljude loša je karmaE, ali sa "porodicom bistrih potoka" nema da pada kinta u krilo.Tamo mora da se rmba. .... Shiit has hit the fan!
James Marshall Posted June 6, 2021 Posted June 6, 2021 Ima i ono kako se cijela istorija može naučiti iz klipova Strongmena
mraki Posted June 6, 2021 Posted June 6, 2021 Pa logično, čovek je sam izjavio kako je pročitao SVE knjige…
gospa buba Posted June 6, 2021 Posted June 6, 2021 a za etf jel reko neshto? mislim, to je mnogo tezak fakultet sent from bubamoto
Zabalujev Posted June 6, 2021 Posted June 6, 2021 Dobar je Istok, i dalje radi isti recept: kao lupi nešto, potpali tnjiter, taman da podseti da je i dalje tu i da i dalje možete da ga angažujete kao konsultanta za internet marketing. Što i dalje ljudi čine 2
mraki Posted June 6, 2021 Posted June 6, 2021 (edited) Ali ta potreba da nešto odjekne što jače, samo da se čuje pa makar i ispao idiot je tako pogrešna. Možda je eventualno primenjiva na neku javnu ličnost, ali i to je upitno. Na nekoga ko hoće sebe da prikaže kao eksperta, nikako. Verovatno je priča bila dosta normalnija, o tome kako je danas većina stvari dostupna na klik, kako ima gomila besplatnih resursa itd… ali slajd mora biti neki bold stejtment, nešto što će privuću pažnju po svaku cenu. To je fora u digitalu, kako se istaći u gomili, privući pažnju, zaustaviti skrol… samo je ovaj bolid izgleda uzima bukvalno i ne kapira da nije primenjiva uvek i svuda. Edited June 6, 2021 by mraki 1
Milošica Posted June 6, 2021 Posted June 6, 2021 3 hours ago, Zabalujev said: Dobar je Istok, i dalje radi isti recept: kao lupi nešto, potpali tnjiter, taman da podseti da je i dalje tu i da i dalje možete da ga angažujete kao konsultanta za internet marketing. Što i dalje ljudi čine Pa dobro, i na "estradi" često potpaljuju da bi bili primetni i jer im znači za posao. Da ne pričam o političarima i njihovim marketing timovima. To što je dobro za njegov posao ne znači da nije za ovu temu.
mraki Posted June 6, 2021 Posted June 6, 2021 Ja nisam baš ubedjen da je za njegov (ili bilo čiji posao) dobro da ispadaš ovakav idiot. 1
Recommended Posts