February 16, 20214 yr On 10.2.2021. at 10:16, aram said: Бог, придода и човек, сва поезија (трагедија и комедија) постојања, сам живот. Quote Дакле, свет ослобођен Бога и свега што уз Њега иде. da prostite neznalici, jel' to ovaj Edited February 16, 20214 yr by djordje geprat
February 23, 20214 yr Quote "Daj, bre, da se završi sve, jebote. Evo ga, tu je Drobnjak, pa jebote, došli ste ovde ko Mesi, jebote, ko Kristijano Ronaldo, jebote, š'a mi priča čovek, ima problem na tunelu, jebote. Pa, nemoj da me zajebavaš, 'oćeš ja da ti menjam sijalice, 'oćeš ja, jebote? Ne znate da stavite jebene sijalice, bre, pa nije to neka filozofija, jebote! Pa, nije ovo železnica, ne pravimo mi avione, jebote!" Toma Mona, Ministar
February 23, 20214 yr a Drobnjak mučeni više ne stiže ni do Vučića, sad služi da klinci na njemu uče da jebu
February 23, 20214 yr Ja kad gledam Monu sa šlemom na gradilištu zamišljam sve kao lego film. Edited February 23, 20214 yr by Kenji
February 24, 20214 yr 13 hours ago, vememah said: Ahaha, nemoj tako, nemojte tako...kakva je ovo debilana, boze dragi.
February 24, 20214 yr za ovog tomumomu i onog shto sedi u ambasadi u vashingtonu, roditelji sve nogama u guzice da se biju, chemu su mogli da se nadaju. majkemi. mada roditelji chesto praktichno nikad nisu objektivni.
February 24, 20214 yr Roditelji da se biju u guzicu, a mi da da se bijemo u glavu kakve spodobe nas predstavljaju na vrlo odgovornim mestima.
February 24, 20214 yr . (necu, nije lepo prema drugim ljudima) Edited February 24, 20214 yr by gospa buba