JozoMujica Posted November 12, 2020 Posted November 12, 2020 22 hours ago, Filozof manijak said: Mislio sam da je pobegao u Italiju da bi izbegao zatvor zbog fašističkog divljanja... Kod nas se za to ne ide u zatvor.
Taihoskopija Posted November 16, 2020 Posted November 16, 2020 Haha, ali taj dominantni ton teksta "moja baka je srednjeg rasta i ima kestenjaste oči" i retorska pitanja na kraju kao zajebano poentiranje :')
Frank Pembleton Posted November 16, 2020 Posted November 16, 2020 Kako je ovo što radi Danas odvratno... .... Shiit has hit the fan!
gospa buba Posted November 20, 2020 Posted November 20, 2020 kazi mi ko je tupan na kraju, basara ili chomara. ne znam dal da chitam [emoji38]ol:sent from bubamoto
Frank Pembleton Posted November 20, 2020 Posted November 20, 2020 (Danas) Basara: Slučaj Gordane Č.Svoj se svojem raduje...Daj bre Selakoviću reaguj za ambasadu! .... Shiit has hit the fan!
gospa buba Posted November 20, 2020 Posted November 20, 2020 pa mrljav dragi svetislav. a i to sam prochitala shto mi momak reko da je mrljav, kad vi necete nishta da kazete ofucalo nam se perje, drugarice i drugovi, o f u c a l o
gospa buba Posted November 22, 2020 Posted November 22, 2020 uzimo ne uzimo ti brate ministar nisi niti cesh sent from bubamoto
adam Posted November 27, 2020 Posted November 27, 2020 bizon nikad bolji Quote Реални да будемо, пошто од ковида не постоји шанса да се заштитиш, вероватно смо ковид или прележали или нас у некој блиској будућности очекује да прележимо. Од тога не можемо побећи. Зато су ограничења бесмислена, јер заштите нема. Лек је живети нормално. Quote Три најхитније мере да се донесу: 1. Моментално заустављање медијске хистерије о корони. 2. Распуштање кризног штаба. 3. Враћање живота у потпуну нормалу.
Recommended Posts