November 12, 20204 yr 22 hours ago, Filozof manijak said: Mislio sam da je pobegao u Italiju da bi izbegao zatvor zbog fašističkog divljanja... Kod nas se za to ne ide u zatvor.
November 16, 20204 yr Haha, ali taj dominantni ton teksta "moja baka je srednjeg rasta i ima kestenjaste oči" i retorska pitanja na kraju kao zajebano poentiranje :')
November 20, 20204 yr kazi mi ko je tupan na kraju, basara ili chomara. ne znam dal da chitam [emoji38]ol:sent from bubamoto
November 20, 20204 yr (Danas) Basara: Slučaj Gordane Č.Svoj se svojem raduje...Daj bre Selakoviću reaguj za ambasadu! .... Shiit has hit the fan!
November 20, 20204 yr pa mrljav dragi svetislav. a i to sam prochitala shto mi momak reko da je mrljav, kad vi necete nishta da kazete ofucalo nam se perje, drugarice i drugovi, o f u c a l o
November 27, 20204 yr bizon nikad bolji Quote Реални да будемо, пошто од ковида не постоји шанса да се заштитиш, вероватно смо ковид или прележали или нас у некој блиској будућности очекује да прележимо. Од тога не можемо побећи. Зато су ограничења бесмислена, јер заштите нема. Лек је живети нормално. Quote Три најхитније мере да се донесу: 1. Моментално заустављање медијске хистерије о корони. 2. Распуштање кризног штаба. 3. Враћање живота у потпуну нормалу.