slepa živana Posted July 9, 2020 Share Posted July 9, 2020 14 minutes ago, Frank Pembleton said: Ne vidim šta ko? .... Shiit has hit the fan! pronela se vest da je vulin otputovao u moskvu, da su ga tamo testirali i utvrdili mu da je pozitivan, i strpali ga u karantin. a prekjuče se šećkao po novom pazaru. Link to comment
Delija67 Posted July 9, 2020 Share Posted July 9, 2020 Cini mi se da je bila prica da je i on bio medju zarazenima sa SNS zurke jos pre nego sto je isao u Novi Pazar Link to comment
radisa Posted July 9, 2020 Share Posted July 9, 2020 1 minute ago, Delija67 said: Cini mi se da je bila prica da je i on bio medju zarazenima sa SNS zurke jos pre nego sto je isao u Novi Pazar Jeste... Ali je imao lakši oblik... Link to comment
slepa živana Posted July 9, 2020 Share Posted July 9, 2020 4 minutes ago, Delija67 said: Cini mi se da je bila prica da je i on bio medju zarazenima sa SNS zurke jos pre nego sto je isao u Novi Pazar pa jeste. među prvima. i tog dana kada je bio u pazaru, na n1 su vest o njegovoj poseti potkrepili podatkom je tačno 9 dana pre toga bilo objavljeno da je pozitivan i da je u kućnoj izolaciji. sve mi se čini da se u međuvremenu neko iz vlasti oglasio, kao testiran je, negativan je... to je bio odgovor. Link to comment
Frank Pembleton Posted July 9, 2020 Share Posted July 9, 2020 Obućina sa newsmax je malo "omašila" kad je Srđu Jankovića propitivala za Vulina.Pravo pitanje je bilo:Ako je on u izolaciji 14 dana, a testira se 9og i test je negativan da li to poništava ovih 14 dana?Jer cenim da su govnari sa tom namerom to objavili... .... Shiit has hit the fan! Link to comment
Frank Pembleton Posted July 11, 2020 Share Posted July 11, 2020 .... Shiit has hit the fan! Link to comment
slepa živana Posted July 14, 2020 Share Posted July 14, 2020 5 hours ago, copkillah said: tupan je obrisao tvit pa: a o čemu se radi? Link to comment
napadaj Posted July 14, 2020 Share Posted July 14, 2020 Retweetuje parody account, nije to De Niro 1 Link to comment
jorma shparga Posted July 14, 2020 Share Posted July 14, 2020 Veličao Ratka Mladića i dobio otkaz sam po sebi debilizam je pojacan time, sto se konkretna bukva zove Belmin Halilovic. Pa jbt, jeste mu u opisu profesije da bude glup ali ovo su neki novi nivoi... Link to comment
copkillah Posted July 18, 2020 Share Posted July 18, 2020 ovo je više dnevni krindž ali nema veze Link to comment
El Guapo Posted July 19, 2020 Share Posted July 19, 2020 Послато са Le X820 помоћу Тапатока Hm, sad videh da ovo nije pravi De Niro, gde ga nađoh, momentalni unfollow! Link to comment
Recommended Posts