February 7, 20205 yr Ljudiiiii Jovana u jutarnjem Prve... Sta radi bogte. Sere po migrantima ko provaljena. Otprilike postavlja pitanje gostima da li su migranti AlKaida, ovi je ne jebu. Smeje se..... Aaaaaaaaaaa krava glupa odvratna Edited February 7, 20205 yr by Ravanelli
February 7, 20205 yr 27 minutes ago, Filozof manijak said: O čemu ona ovo? Vidi se na koga je povukla duhovitost. Ovo je u vezi sa onim Marinikinim tvrdnjama oko Morovića
February 7, 20205 yr Njene izjave i pošalice sve više liče na trabunjanja džankija psihodelika u peaku. Ko je nama premijer, majko sveta SofisticirAna
February 7, 20205 yr 4 hours ago, Filozof manijak said: O čemu ona ovo? Kačio sma snimak već... Spoiler
February 8, 20205 yr Oštra konkurencija ovih dana, ministar Đorđević: Quote "Mi ne možemo da zaustavimo migracije. Neprimereno je da, kada svi pričamo o zaustavljanju migracija, mi to na neki način podstičemo. To bi bilo kontra onome što radimo", rekao je ministar za rad. Srbija, kako kaže, napreduje, i ima plan i cilj – prosečnu platu od 900 evra. "Tamo plate nisu dosta veće, život je mnogo puta skuplji nego u Srbiji, kvalitet života nije mnogo veći, sve što zarade potroše na život", kaže ministar dodajući da Srbija ima šta da ponudi. "Mi smo najlepša zemlja na svetu, imamo društveni život koji ne postoji nigde, cena života je niža, kvalitet života raste iz dana u dan, već sada je na zadovoljavajućem nivou".
February 8, 20205 yr Meni samo nije jasno ko može da poveruje u ove gluposti? Sve jedna izjava iz boldovanog je laž koja se vrlo lako može proveriti i opovrgnuti. Verovatno nam deca i mladi beže iz zemlje jer ovde kvalitet života raste iz dana u dan
February 8, 20205 yr Zato je u neboldovanom delu rekao veliku istinu. Oni podsticu migracije tako sto teraju ljude iz zemlje.
February 8, 20205 yr Da, nevjerovatno je da sve rade kontra logike, na osnovu ispravne premise dođu do penis zaključaka. Mi živimo u državi koja će uskoro početi da osporava i zakone fizike, pošto smo se na logiku posrali. Baš me zanima kako će to da izgleda.
February 8, 20205 yr Nema razloga da u sledećoj vladi ne budu Rističević i Atlagić. Rističević kao ministar poljoprivrede, a Atlagić obrazovanja, ili obrnuto, ili nešto treće. Nisu oni gori od ovih sad.
February 8, 20205 yr 1 hour ago, omiljeni said: ~ društveni život koji ne postoji nigde ~ wow, lookey lookey
February 8, 20205 yr Iz edicije "Ostajte ovdje" Ili pak "vidite mene, do juče šofer, a gle šta danas prčim"
February 8, 20205 yr Ova prva s lijeva (pola lica) liči na veselu udovicu? Ova druga je valjda ona Dajana (pjevaljka, voditeljka...)? Ko su ostale dvije?