Ravanelli Posted February 7, 2020 Posted February 7, 2020 (edited) Ljudiiiii Jovana u jutarnjem Prve... Sta radi bogte. Sere po migrantima ko provaljena. Otprilike postavlja pitanje gostima da li su migranti AlKaida, ovi je ne jebu. Smeje se..... Aaaaaaaaaaa krava glupa odvratna Edited February 7, 2020 by Ravanelli
James Marshall Posted February 7, 2020 Posted February 7, 2020 27 minutes ago, Filozof manijak said: O čemu ona ovo? Vidi se na koga je povukla duhovitost. Ovo je u vezi sa onim Marinikinim tvrdnjama oko Morovića
Filozof manijak Posted February 7, 2020 Posted February 7, 2020 Njene izjave i pošalice sve više liče na trabunjanja džankija psihodelika u peaku. Ko je nama premijer, majko sveta SofisticirAna
mraki Posted February 7, 2020 Posted February 7, 2020 4 hours ago, Filozof manijak said: O čemu ona ovo? Kačio sma snimak već... Spoiler
Time Crisis Posted February 8, 2020 Posted February 8, 2020 Oštra konkurencija ovih dana, ministar Đorđević: Quote "Mi ne možemo da zaustavimo migracije. Neprimereno je da, kada svi pričamo o zaustavljanju migracija, mi to na neki način podstičemo. To bi bilo kontra onome što radimo", rekao je ministar za rad. Srbija, kako kaže, napreduje, i ima plan i cilj – prosečnu platu od 900 evra. "Tamo plate nisu dosta veće, život je mnogo puta skuplji nego u Srbiji, kvalitet života nije mnogo veći, sve što zarade potroše na život", kaže ministar dodajući da Srbija ima šta da ponudi. "Mi smo najlepša zemlja na svetu, imamo društveni život koji ne postoji nigde, cena života je niža, kvalitet života raste iz dana u dan, već sada je na zadovoljavajućem nivou".
Filozof manijak Posted February 8, 2020 Posted February 8, 2020 Meni samo nije jasno ko može da poveruje u ove gluposti? Sve jedna izjava iz boldovanog je laž koja se vrlo lako može proveriti i opovrgnuti. Verovatno nam deca i mladi beže iz zemlje jer ovde kvalitet života raste iz dana u dan
Delija67 Posted February 8, 2020 Posted February 8, 2020 Zato je u neboldovanom delu rekao veliku istinu. Oni podsticu migracije tako sto teraju ljude iz zemlje.
James Marshall Posted February 8, 2020 Posted February 8, 2020 Da, nevjerovatno je da sve rade kontra logike, na osnovu ispravne premise dođu do penis zaključaka. Mi živimo u državi koja će uskoro početi da osporava i zakone fizike, pošto smo se na logiku posrali. Baš me zanima kako će to da izgleda.
toceje Posted February 8, 2020 Posted February 8, 2020 Nema razloga da u sledećoj vladi ne budu Rističević i Atlagić. Rističević kao ministar poljoprivrede, a Atlagić obrazovanja, ili obrnuto, ili nešto treće. Nisu oni gori od ovih sad.
3opge Posted February 8, 2020 Posted February 8, 2020 1 hour ago, omiljeni said: ~ društveni život koji ne postoji nigde ~ wow, lookey lookey
James Marshall Posted February 8, 2020 Posted February 8, 2020 Iz edicije "Ostajte ovdje" Ili pak "vidite mene, do juče šofer, a gle šta danas prčim"
colonelo Posted February 8, 2020 Posted February 8, 2020 Ova prva s lijeva (pola lica) liči na veselu udovicu? Ova druga je valjda ona Dajana (pjevaljka, voditeljka...)? Ko su ostale dvije?
Recommended Posts