Jump to content

Featured Replies

• Replies 7.3k
  • Views 835.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• slepa živana
    slepa živana

jeste jeste, sve je tako bilo, pre 5 godina  

• treba imati na umu da pričamo o čoveku koji je u bilijar klubu mojoj kumi iz torbe uzeo suzavac i naprskao sebi pazuh misleći da je dezodorans

• slepa živana
    slepa živana

ovaj čovek da se rodio u siromašnoj porodici bukvalno ne bi mogo da bude ni čistač ulice ne bi uspeo da nauči da drži metlu

Posted Images

6 hours ago, Cane Vukic Prebranac said:

:laugh:

Али у праву су, његов став дијеле и други. Да се врати војни рок обавезно и врати Косово, али ја не могу ето, примицач.

Ali nemaš pojma koliko si u pravu; ovo je izjava iz jučerašnjeg broja Srpskog Telegrafa, koji sam imao prilike da prelistam, i pored ovog vola, za mišljenje su upitane još mnoge cenjene javne ličnosti.

Jedan od njih je bio i Nemanja Miletić iz FKP (onaj bez kose), koji je takođe za to da svi dohvatimo puške i pravac Pasuljanske livade... Naravno, on duboko žali što on ne bi mogao, jer je vrhunski™ sportista, i mora da radi™ :laugh:

90-ih su vrhunski ratnohuškači imali sličnih problema sa primicačem, dok su Mađari, Slovaci i ostali Jugosloveni uredno pozivani da ginu za srpsku stvar, u ratovima u kojima Srbija nije ni učestvovala.

EAV1arsXoAc6mwv?format=png&name=small

Па није пуно промашио ако мисли на Вулина и Селаковића нпр :fantom:

Jel taj majmun ikad rekao nesto sto nije za promptno vesanje za jajca na sred terazija? 

Znam, nije... Ako bih morao u jednoj licnosti da sumiram sav jad vladajuce stranke, mislim da bih odabrao ovog skota, djukanovica. Nabedjen, a glup. Glasan, a iritantan. Poslanik, a moron. 

Kad spomenusmo Vulina, sedim sa kevom kući, gledamo TV i prikazuju kako idiot obilazi ove vojnike što su se skrkali busom i keva iz čista mira:

Na svu muku još ih ovaj obilazi!

Kad nisam pao sa stolice!

... Shiit has hit the fan...

• 2 weeks later...

Eto, reseno i to.

jbt

jel izašao on iz čajetine nekad

Nazire se koalicija da N. Popovicem :D

Cela diskusija.

Edited by mraki

Ovaj neki što voli da talasa? 

Vlasnik Mone, ili bolje reći sin vlasnika.

Nije prvi put, baš voli da se ističe glupošću i neznanjem.

Edited by mraki

A lepo je što mu imbecili iz Danasa daju prostor

Joj pa ja sam njega čak i upoznao nekoć. Libektard, zar ne? 

Kad god čujem argument normalno, odustanem odmah.