Jump to content

Featured Replies

Opet je jasno da izvor teksta nije "N1 Beograd". Hajde da malo manje pretvaraš u amebe forumaše tako što zavijeno i ponovo guraš N1 u kaljugu tekstova koje samo prenose, možda u ime pluralizma ili samo da dočaraju sliku raznih medijskih trenodva u regionu...

A, na stranu samo sajt, i kada je televizija u pitanju, i ja bih kao gledalac više voleo da daju samo svoje dokumentarce koji su tri koplja iznad mudroserskih hiperekspertskih produkcija o šatro kojekakvim društvenim trendovima, ali shvatam da bi ih svi objektivno referentni faktori u Srbiji prestali da štite od potmulih podmetanja kada ne bi imali priliku da im pomognu svim tim svojim poslovično profesionalnim nezavisnim produkcijama...

• Replies 7.3k
  • Views 835.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• slepa živana
    slepa živana

jeste jeste, sve je tako bilo, pre 5 godina  

• treba imati na umu da pričamo o čoveku koji je u bilijar klubu mojoj kumi iz torbe uzeo suzavac i naprskao sebi pazuh misleći da je dezodorans

• slepa živana
    slepa živana

ovaj čovek da se rodio u siromašnoj porodici bukvalno ne bi mogo da bude ni čistač ulice ne bi uspeo da nauči da drži metlu

Posted Images

wtf

9 hours ago, Ajant23 said:

Opet je jasno da izvor teksta nije "N1 Beograd". Hajde da malo manje pretvaraš u amebe forumaše tako što zavijeno i ponovo guraš N1 u kaljugu tekstova koje samo prenose, možda u ime pluralizma ili samo da dočaraju sliku raznih medijskih trenodva u regionu...

Upwork platforma puna poslova za content writers, za 3 do 5$ za hiljadu reči, "poželjno poznavanje oblasti o kojoj se piše". Uvek se pitam kako to na kraju ispadne. 

Mada je ovaj gore dočaravač trendova® verovatno samo prevodio poznavaoca niše.

Voleo bih da sam iznenađen ovakvim tvojim postom, ali nisam...

Ni najmanje :D 

Edit: Nisam, čak, iznenađen ni time na koji deo posta mi repliciraš, a koji ostaje izvan kvota...

Edited by Ajant23

Ko kaže da ti repliciram.

:lol:

Ni tvoj nije los

:)

ladno nisu objavili :isuse:

jesu, jesu :laugh:

idiJoti :D

Radisa vidim preuzeo i N1 :fantom:

D6Ii1nlV4AE1PFa?format=png&name=900x900

ma daaaaj :rolf:

dajte mu hitno ambasadu negde gde ima riblja i provoda da se smiri :s_w: