Ajant23 Posted May 2, 2019 Posted May 2, 2019 Opet je jasno da izvor teksta nije "N1 Beograd". Hajde da malo manje pretvaraš u amebe forumaše tako što zavijeno i ponovo guraš N1 u kaljugu tekstova koje samo prenose, možda u ime pluralizma ili samo da dočaraju sliku raznih medijskih trenodva u regionu... A, na stranu samo sajt, i kada je televizija u pitanju, i ja bih kao gledalac više voleo da daju samo svoje dokumentarce koji su tri koplja iznad mudroserskih hiperekspertskih produkcija o šatro kojekakvim društvenim trendovima, ali shvatam da bi ih svi objektivno referentni faktori u Srbiji prestali da štite od potmulih podmetanja kada ne bi imali priliku da im pomognu svim tim svojim poslovično profesionalnim nezavisnim produkcijama...
Tihajeza Posted May 3, 2019 Posted May 3, 2019 9 hours ago, Ajant23 said: Opet je jasno da izvor teksta nije "N1 Beograd". Hajde da malo manje pretvaraš u amebe forumaše tako što zavijeno i ponovo guraš N1 u kaljugu tekstova koje samo prenose, možda u ime pluralizma ili samo da dočaraju sliku raznih medijskih trenodva u regionu... Upwork platforma puna poslova za content writers, za 3 do 5$ za hiljadu reči, "poželjno poznavanje oblasti o kojoj se piše". Uvek se pitam kako to na kraju ispadne. Mada je ovaj gore dočaravač trendova® verovatno samo prevodio poznavaoca niše.
Ajant23 Posted May 3, 2019 Posted May 3, 2019 (edited) Voleo bih da sam iznenađen ovakvim tvojim postom, ali nisam... Ni najmanje Edit: Nisam, čak, iznenađen ni time na koji deo posta mi repliciraš, a koji ostaje izvan kvota... Edited May 3, 2019 by Ajant23
Lancia Posted May 3, 2019 Posted May 3, 2019 12 hours ago, Caligula said: N1 jebote, o Leonardu Da Vichiju, kupus od teksta pretvaramo se u amebe a i tvoj komentar na sajtu je vrh
gospa buba Posted May 9, 2019 Posted May 9, 2019 ma daaaaj dajte mu hitno ambasadu negde gde ima riblja i provoda da se smiri ili makar rts.
Recommended Posts