Jump to content
IGNORED

Dnevni tupan

Аврам Гојић

Recommended Posts

Posted

Opet je jasno da izvor teksta nije "N1 Beograd". Hajde da malo manje pretvaraš u amebe forumaše tako što zavijeno i ponovo guraš N1 u kaljugu tekstova koje samo prenose, možda u ime pluralizma ili samo da dočaraju sliku raznih medijskih trenodva u regionu...

A, na stranu samo sajt, i kada je televizija u pitanju, i ja bih kao gledalac više voleo da daju samo svoje dokumentarce koji su tri koplja iznad mudroserskih hiperekspertskih produkcija o šatro kojekakvim društvenim trendovima, ali shvatam da bi ih svi objektivno referentni faktori u Srbiji prestali da štite od potmulih podmetanja kada ne bi imali priliku da im pomognu svim tim svojim poslovično profesionalnim nezavisnim produkcijama...

Posted
9 hours ago, Ajant23 said:

Opet je jasno da izvor teksta nije "N1 Beograd". Hajde da malo manje pretvaraš u amebe forumaše tako što zavijeno i ponovo guraš N1 u kaljugu tekstova koje samo prenose, možda u ime pluralizma ili samo da dočaraju sliku raznih medijskih trenodva u regionu...

Upwork platforma puna poslova za content writers, za 3 do 5$ za hiljadu reči, "poželjno poznavanje oblasti o kojoj se piše". Uvek se pitam kako to na kraju ispadne. 

Mada je ovaj gore dočaravač trendova® verovatno samo prevodio poznavaoca niše.

Posted (edited)

Voleo bih da sam iznenađen ovakvim tvojim postom, ali nisam...

Ni najmanje :D 

Edit: Nisam, čak, iznenađen ni time na koji deo posta mi repliciraš, a koji ostaje izvan kvota...

Edited by Ajant23
Posted

Ko kaže da ti repliciram.

Posted

Jejte govna, svi zajedno... Prosuh kafu... :lolol:

Posted

Radisa vidim preuzeo i N1 :fantom:

Posted

ma daaaaj :rolf:

dajte mu hitno ambasadu negde gde ima riblja i provoda da se smiri :s_w:

ili makar rts.