May 2, 20196 yr Opet je jasno da izvor teksta nije "N1 Beograd". Hajde da malo manje pretvaraš u amebe forumaše tako što zavijeno i ponovo guraš N1 u kaljugu tekstova koje samo prenose, možda u ime pluralizma ili samo da dočaraju sliku raznih medijskih trenodva u regionu... A, na stranu samo sajt, i kada je televizija u pitanju, i ja bih kao gledalac više voleo da daju samo svoje dokumentarce koji su tri koplja iznad mudroserskih hiperekspertskih produkcija o šatro kojekakvim društvenim trendovima, ali shvatam da bi ih svi objektivno referentni faktori u Srbiji prestali da štite od potmulih podmetanja kada ne bi imali priliku da im pomognu svim tim svojim poslovično profesionalnim nezavisnim produkcijama...
May 3, 20196 yr 9 hours ago, Ajant23 said: Opet je jasno da izvor teksta nije "N1 Beograd". Hajde da malo manje pretvaraš u amebe forumaše tako što zavijeno i ponovo guraš N1 u kaljugu tekstova koje samo prenose, možda u ime pluralizma ili samo da dočaraju sliku raznih medijskih trenodva u regionu... Upwork platforma puna poslova za content writers, za 3 do 5$ za hiljadu reči, "poželjno poznavanje oblasti o kojoj se piše". Uvek se pitam kako to na kraju ispadne. Mada je ovaj gore dočaravač trendova® verovatno samo prevodio poznavaoca niše.
May 3, 20196 yr Voleo bih da sam iznenađen ovakvim tvojim postom, ali nisam... Ni najmanje Edit: Nisam, čak, iznenađen ni time na koji deo posta mi repliciraš, a koji ostaje izvan kvota... Edited May 3, 20196 yr by Ajant23
May 3, 20196 yr 12 hours ago, Caligula said: N1 jebote, o Leonardu Da Vichiju, kupus od teksta pretvaramo se u amebe a i tvoj komentar na sajtu je vrh
May 9, 20195 yr ma daaaaj dajte mu hitno ambasadu negde gde ima riblja i provoda da se smiri ili makar rts.