levi Posted June 29, 2017 Posted June 29, 2017 Našao sam top5, sve očekivano Tako se zastava Saudijske Arabije vijori na 170 m, u Tadžikistanu jarbol je samo pet metara niži, Azerbejdžan je svoju zastavu zatalasao na 162. metru, Severna Koreja diči se jarbolom visokim 160 metara, dok je Turkmenistan svoju zastavu podigao na 133 metra
3opge Posted June 29, 2017 Posted June 29, 2017 jel buna pocinje kad se spici grom u taj jarbol, na casne verige u sred zime kad joj vreme nije?
Jozef K. Posted June 29, 2017 Posted June 29, 2017 Saudijska Arabija sigurno. Sent from my Redmi 4 using Tapatalk
vathra Posted June 29, 2017 Posted June 29, 2017 Našao sam top5, sve očekivano Ја сам очекивао бар нешто из Турске, пошто на сваком брду имају по једну заставу, али изгледа да су се они одлучили на квантитет.
3opge Posted June 29, 2017 Posted June 29, 2017 A koliko meteri treba naš da bude? ako se ne vidi iz Zagreba onda njesra
James Marshall Posted June 29, 2017 Posted June 29, 2017 Samo da je veći nego u ustaša, balija i šiftara.
Frank Pembleton Posted June 29, 2017 Posted June 29, 2017 Mislim da krle definitivno vrsi neku vrstu socijalnog eksperimenta sve ovo vreme. Ono, malo fake news, malo provokacija, malo tabloidizacija, malo podrska vucicu... Hoce da pokaze belolisticarima koliko smo se zajebali. Jer prosto nema sanse da je neko ovoliko glup. Nije on previse glup.On radi posao za koji je placen , na ovaj ili onaj nacin.I ne smeta mu da povremeno ispadne glup u javnosti. A da li su glupi oni koji ga "duže" i govore mu "to samo melji..." to je druga stvar...
Razzmatazz Posted June 29, 2017 Posted June 29, 2017 Pa nema smisla da se zajebavaju za neki mali. Eh, pa kad nam dođu gosti pa sednemo svi u kola da idemo da im pokažemo jarbol!
Recommended Posts