Jump to content
IGNORED

Dnevni tupan

Аврам Гојић

Recommended Posts

Posted

Na više nivoa zvuči suludo da gotovo poluozbiljnim i uzdržanim tonom odgovara na pitanja o kevinom™ intimnom životu a onda na bezvezni pomen Vučića odlepi u fazonu: "mrš pederčino".

Posted

Vise puta pominje da je kacio svoj snimak, doduse zaista nisam imao zivaca da kopam dalje po sajtu kada sam naleteo na odogovor na pitanje koja je razlika izmedju Arkana i Legije? "Oba su bili veliki Srbi, ali je Arkan bio veci" i cela ona prica znamo mi ko je ubio tatu, ali to nije Zvezdan i Legija.

Posted
pa kakve to veze ima, ni ljuba tadić nije bio preterano bistar lik, a vidi mu sinčugu kakav car.
Ma da nije ono tvoj profil...
Izvini mozda smaram ali molim te opisi mi Borisa Tadica i Tomislava Nikolica posto ih sigurno znas :))))))) ps <3333333333333333333333333 Znam.Boris skroz pozitivan lik kucni smo prijatelji zezamo se ovo ono kratko receno kralj :DGospodina Tomislava sam imao cast da upoznam, ali nismo nesto bliski pa da bih komentarisao njegove osobine :)
Posted (edited)

Bez konkurencije, supruga jednog Žmua, blogerka, zbunjena osoba, pre svega zabrinuta za decu, dakle osoba kojoj nije jasno ono što je jasno iz aviona: da fašisti proteruju iz Srbije svakog ko im se ne svidi.I give you: Jelica Greganović!

Dobila sam prvi info, to je neka sekta.
4925.gif Edited by Marko M. Dabovic
Posted
Kako to misliš nije ništa lupio?
It's all Greek to me :blush:
Posted
I give you: Jelica Greganović!
jelica greganovic sa bloga b92?ona sto je onomad ukrala tudj tekst i potpisala kao svoj? a drugari sa bloga se pravili kao da se nista nije dogodilo jer - to je nasa jelica? sekta.
Posted

jel može link ka tom blogu? :)

Posted

sve u vezi jelicinog plagijata je izbrisano sa bloga b92 tako da se ništa nije desilo :whistle:(jedan drugi bloger je napravio screen capture relevantne diskusije pre nego što je obrisana ali ne mogu da se setim linka gde je to stavio)

Posted

obaška što je plagirala tupav tekst.meni to veći zločin.

Posted

ok, ovo je bilo neprijatno čitanje.

Posted

Na kraju je Srbin pobedio. Zemlja reka, hell yeah !!!