Jump to content
IGNORED

Dnevni tupan

Аврам Гојић

Recommended Posts

Posted

Za današnjeg tupana predlažem Vladislava Đorđevića, sa čak dva skorašnja uratka.%D0%B2%D0%BB%D0%B0%D0%B4%D0%B8%D1%81%D0%BB%D0%B0%D0%B2-%D1%92%D0%BE%D1%80%D1%92%D0%B5%D0%B2%D0%B8%D1%9B.gif1.

13. Личан примерЧитајући психоаналитичку литературу, укључујући и горенаведену, долазим до закључка да сам ненормалан: не осећам у себи никакву „бисексуалност”: сексуaлну склоност ка истом полу. Откад знам за себе никада ме сексуално није привлачио исти пол, већ само супротан. На сву срећу, поред сомнабулистичке психоаналитичке литературе постоји и друга из које сазнајем да је огромна већина људи (96-97%) такође само хетеросексуална.Када бих се ослањао само на психоаналитичарску литературу, дошао бих до закључка да сам психички болестан. На сву срећу, постоје трезвени научници који себи не дозвољавају произвољности и маштарије као психоаналитичари.
2.
Реч дискриминација потиче од латинског глагола discriminare који значи: разлучити, лучити, делити, разделити. Полови су природно „дискриминаторни”: природно се деле на мушки и женски. Труднице су такође природно „дискриминисане”: природно се налазе у посебном, „благословљеном” стању. Сасвим је разумљиво да оне не могу да раде све послове које могу да раде они који нису у том „деликатном” стању.Наши законодавци су толико заслепљени феминистичком идеологијом и фразеологијом да не успевају да запазе те једноставне чињенице. Они флaгрантно занемарују чињеницу да постоји природна „дискриминиација” како између двају полова, тако и између трудница и оних жена који то нису. Колико су наши законодавци слепи за те елементарне увиде сведоче и недавно усвојене измене у Закону у раду.
Posted
Za današnjeg tupana predlažem Vladislava Đorđevića, sa čak dva skorašnja uratka.%D0%B2%D0%BB%D0%B0%D0%B4%D0%B8%D1%81%D0%BB%D0%B0%D0%B2-%D1%92%D0%BE%D1%80%D1%92%D0%B5%D0%B2%D0%B8%D1%9B.gif1.2.
in the quiet words of holy virgin mary: come again? ovo za trudnice, mislim. malo je fulao sa elementarnom logikom, ne?
Posted
Za današnjeg tupana predlažem Vladislava Đorđevića, sa čak dva skorašnja uratka.%D0%B2%D0%BB%D0%B0%D0%B4%D0%B8%D1%81%D0%BB%D0%B0%D0%B2-%D1%92%D0%BE%D1%80%D1%92%D0%B5%D0%B2%D0%B8%D1%9B.gif1.2.
U, ovaj je baš bolid klase Grand Prix, sa sve gumama za kišu.
Posted (edited)

sve je u pravu, ali nije lepo što prepisuje od boljih.

meni bi bilo mnogo zanimljivije da vidim koji bi sve građanistički debil doživeo tu farsu kao genuine pobedu nad srpskim antigejstvom.
:fantom: Edited by Hella
Posted

kako propasmo za samo godinu dana :isuse:

Posted

Todorić veliki fan Brkova, bio u trećem redu na koncertu na EXIT-u. Kako mi je ovo nespojivo sa tim...

Posted
Todorić veliki fan Brkova, bio u trećem redu na koncertu na EXIT-u. Kako mi je ovo nespojivo sa tim...
Ma Todoric se samo uziveo u ulogu clana Predsednistva DS, pa mora da bude kontraprotivan vlasti po navici. U tom smislu, nije tvit homofobican koliko je kratkovido poltikantski.DS je potpuno izgubio kompas. Placu nad sudbinom Djilasa kao da je to nesto nevidjeno, a onomad zbog mnogo veceg skandala su propustili da zastite Jesica.Samo potvrdjuju da ih jedino gubitak vlasti boli.
Posted

tvit uopšte nije homofobičan, nego pokušava da nekako pokaže da smo i dalje u sranju i da to što će se održati Parada Ponosa ne znači da će nam biti super u nedelju.sve to urađeno jako glupo. bolje da se svi oni ostave tvitovanja i puste jedino Đurića LDP da se time bavi.

Posted
Malo kasnim, ali evo dodatka ubrzanom kursu ostrašćene skribomanije http://www.srpskikulturniklub.com/srecna-udaja. Obratiti pažnju na tačku 5.
Вишедеценијско идеолошко форсирање школовања и запошљавања девојака створило је читаву армију неожењених младића и неудатих девојака.
Ovaj bi se kanda obradovao uvođenju pravoslavnih burki.
Posted (edited)

ali 'ideološko forsiranje školovanja'!? '...i zapošljavanja'?! omg.gospođo, vi ste kreten.edit:'gospodin' se pretvorio u 'gospođu'.

Edited by garcia
Posted

Čovek izmislio celu teoriju da objasni zašto ne može da nađe žensku :)A o "ideološkom nametanju školovanja devojaka" ima i ceo tekst (koji smo, mislim, već komentarisali na forumu).

Одлазак сеоских девојака на школовање у градове има вишеструко негативне популационе последице. Прва је та да младићи на селу све чешће остају без прилике да се ожене и оснују породицу. Друга је та да се повећала концентрација девојака у градовима, што подстиче њихово претерано сексуално и/или брачно надметање. Отупљивање моралног сензибилитета последица је много чинилаца, а један од њих је и прекомерна заступљеност девојака у градовима.Брак и породица су у кризи из много разлога, а један од главних је идеолошко форсирање школовања девојака. Ако желимо да зауставимо депопулацију тада би држава требало да стимулише школовање младића, а не девојака како је сада случај. Подстичући школовање девојака држава ради на старењу и изумирању становништва.