Agni Posted September 7, 2013 Posted September 7, 2013 Ako se dobro secam, svake su glupe, a njihove rodjake vrane su pametne. Valjda su gavranovi medju ovim nasim vrstama najpametnije.Lose se secas, svrake su izuzetno pametne.
Аврам Гојић Posted September 7, 2013 Author Posted September 7, 2013 jel stvarno start bio ustaski ili vise onako domobranski?
Turnbull Posted September 7, 2013 Posted September 7, 2013 Nisam gledao, ali vidim da Vučko zove Hag u pomoć:Dragan J. Vucicevic @djvucicevic Vikend @InformerNovine, bgd izdanje. Simunica u Hag!!! pic.twitter.com/jtA7iORCRc
Dr Arslanagić Posted September 7, 2013 Posted September 7, 2013 http://youtu.be/qz16apNCwDovrlo ustaški
Dr Arslanagić Posted September 7, 2013 Posted September 7, 2013 realno smo ih zajebali jer je krnuo brata Goranca
SNARC Posted September 7, 2013 Posted September 7, 2013 Vucicevic vec neko vreme deluje kao covek koji bi desnicu ruku spalio kao Mucije Scevola, samo da dodje u priliku da se nekako sto lepse i udobnije spakuje u Vucicev sfinkter..ali je izgleda promasio fuzbal jel ne deluje da Alek zeli da se sa susedima gleda preko snajpera. Ceim da ce ga Alek jako karati kad ga bude video.Na stranu to sto je pezava strina i placipicka.
Otto Katz Posted September 7, 2013 Posted September 7, 2013 Joe Psycho Šimunić je posebna pojava na zelenim terenima. prkoseći ljudskim i božjim zakonima. Ono što je posebno zanimljivo je da je između drugog i trećeg kartona napravio još 2 faula za direktan crveni. To je jedan pristup sportu, poslu i životu za koji imam izvjesnog poštovanja.
Miralem Posted September 7, 2013 Posted September 7, 2013 ooo, djes lujo! ja samo da te podsetim da je bosna 1 sranje od drzave, u kojoj vecina njenih stanovnika ne zeli da zivi. i da ce se, stoga, raspasti cim se steknu uslovi. eto toliko. znam da nije prigodan topik, ali ja volim da podsecam :)
Lezilebovich Posted September 7, 2013 Posted September 7, 2013 ooo, djes lujo! ja samo da te podsetim da je bosna 1 sranje od drzave, u kojoj vecina njenih stanovnika ne zeli da zivi. i da ce se, stoga, raspasti cim se steknu uslovi. eto toliko. znam da nije prigodan topik, ali ja volim da podsecam :)
dillinger Posted September 7, 2013 Posted September 7, 2013 Vucicevic vec neko vreme deluje kao covek koji bi desnicu ruku spalio kao Mucije Scevola, samo da dodje u priliku da se nekako sto lepse i udobnije spakuje u Vucicev sfinkter..ali je izgleda promasio fuzbal jel ne deluje da Alek zeli da se sa susedima gleda preko snajpera. Ceim da ce ga Alek jako karati kad ga bude video.Na stranu to sto je pezava strina i placipicka.Nije to neki naročiti problem za Vučića, mene više čudi kako Vučićević trpi Vučićevu transformaciju u Đinđića.
kud u maglu Simoviću Posted September 7, 2013 Posted September 7, 2013 ček samo da se vrati vojvoda pa će svaka ptica, opet, svome jatu odleteti
kim_philby Posted September 7, 2013 Posted September 7, 2013 eto sta jedna izgubljena utakmica napravi od coveka
Recommended Posts